Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. "Jandarmeria, apărată de CNA". Rareş Bogdan, oprirea emisiei Realitatea şi burtierele orei

 
BURTIERĂ LA MINUT. "Jandarmeria, apărată de CNA". Rareş Bogdan, oprirea emisiei Realitatea şi burtierele orei

"Încă o gardă pretoriană pentru Dragnea: CNA", "Democraţia din România, în pericol!", "Nu vom fi reduşi la tăcere", "Emisia principalei staţii de opoziţie, suspendată" "Val de susţinere pentru Realitatea TV".

Publicitate

Sunt câteva din burtierele puse de Realitatea TV în monologul lui Rareş Bogdan din deschiderea emisiunii Jocuri de putere.

Burtiere care nu mai au nevoie de comentarii. Exprimă clar poziţia postului faţă de decizia CNA. Paginademedia.ro vi le prezintă într-o galerie foto.

Înainte, reamintim faptele:

Realitatea TV s-a ales cu întreruperea emisiei pentru 10 minute, pentru modul în care a reflectat evenimentele din jurul protestelor din 10 august. Romania TV, tot pentru perioada protestelor, a fost sancţionată cu 15.000 de lei. Antena 3 nu a primit nicio sancţiune. Ce au spus membrii CNA, aici

GALERIE FOTO.

Citeşte cum a decurs şedinţa CNA în care s-a decis suspendarea emisiei Realitatea, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    @Liviu Sora, daca autoritatile erau corecte, pe langa Realitatea erau inchise si Antena 3 si Romanica TV, ca sa fim corecti pana la capat, dar CNA este pentru unii muma (Antena3 si Romania TV), iar pentru altii, ciuma (Realitatea). Nu apar Realitatea, dar, ca organism de monitorizare, fa acelasi lucru si cu celelalte.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Razvan Daca autoritatile ar fi corecte, irealitatea era inchisa de mult si nu se ajungea la asemenea mizerie. Au instigat la ura si violenta si doar pentru asta ar trebui inchisi. Intr-o tara normala la cap sinistrii astia nu puteau sta in insolventa 10 ani.
  • Rares Rares
    Un alt motiv de vaicareala si incercare disperata de a creste audianta unui post in deriva ...
  • micutu de la 7 micutu de la 7
    Nu sunt fan realitatea (a devenit teatru dramatic cu fetele alea care fac fetze-fetze si-si dau ochii peste cap Miron si vedeta Ridai) dar e clar ca e mana lui Daddy. Pai A3 trebuia inchisa la cum prezentau stirile pe vremea lui Basescu si ce apeluri faceau la iesit in strada si la iures la mitinguri si la bumbacit basisti. Nu mai zic de atacurile la persoana cu Oana Stancu in lacrimi ca nimeni nu face nimic ca asa zic ei cu Grecu care tipa in camere ca nu se mai poate cu Gadea si fratele lui alb Mircicacare faceau apel la oameni sa vina sa-i apere ca-i inchide Basescu. Bashca evenimentul Sobaru si alti deraiati care se aruncau de pe stalpi. CNA e doar o unealta.
  • Alexandru Alexandru
    Au murit oameni nevinovati la revolutie pentru ca noi sa fim liberi sa ne exprimam liberi sa avem o presa independenta.
    Vom fi alaturi de Realitatea TV pentru a avea stiri corecte , sa fim informati corect sa nu se mai produca un nou genocid .
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Numai 10 min? Pai astia stau in insolventa de 10 ani. Legal trebuiau de mult inchisi si PA. Mai era OTV-ul care se victimiza ca astia... Sa respectam legea, zic! Sau toti sa respecte legea si numai ei sa oincalce? Cum vine asta?
  • 1q 1q
    val de sustinere format din trei oameni, dride, bot si oreste.
  • uana dobre uana dobre
    Val de sustinere? Ce e val, ca valul trece. Falimentatea isi opreste emisia? Cine o sa observe? 2 babe rezistoide si 3 bizari gen dide, bot si bimofte.

Trimite un comentariu

sus