Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Realitatea TV, reacție pe post pentru sancțiunea de la CNA: „PSDragnea pune botniță presei corecte”

 
BURTIERA LA MINUT. Realitatea TV, reacție pe post pentru sancțiunea de la CNA: „PSDragnea pune botniță presei corecte”

BURTIERA LA MINUT. Realitatea TV a reacționat instant pe post în urma sancțiunii aplicate de Consiliul Național al Audiovizualului.

Postul de știri s-a ales cu întreruperea emisiei pentru 10 minue, pentru modul în care a reflectat evenimentele din jurul protestelor din 10 august

Publicitate

La aflarea pedepsei, jurnaliștii stației au titrat pe post mai multe burtiere prin care își arată dezacordul cu decizia forului audiovizual. 

„Realitatea TV a fost azi ciuca bătăilor la CNA”, a spus pe post Andra Miron, realizatoarea programului de la ora 17:00. 

Câteva dintre burtierele care rulau pe post la ora 17:00

  • PSDragnea pune botniță presei corecte
  • CNA instigă la cenzură. Realitatea TV e victimă
  • Libertatea de exprimare, sancționată de CNA
  • Libertatea Presei, călcată în picioare de CNA
  • CNA pune pumnul în gura presei libere

La realitatea a intrat prin telefon și Valentin Jucan, fost membru CNA: 

„Sancțiunea e un gest de intimidare. Este clar o decizie de intimidare. Este o decizie care este tratată in mod excepțional și tratat sever.

Este o decizie venită în an electoral, în care televiziunile au un rol important. Nu ma miră ca această sancțiune vine de la o instituție puternic politizată.

Dupa suspendarea celor 10 minute urmează jumătate de oră și după, injumătățirea licentei. Până la sfărșitul anului se poate întâmpla asta... Este clar o încălcare a libertății presei. CNA este oglinda perfectă a Parlamentului de astăzi.

Următorul pas spre a vedea daca această decizie este una corectă este ca și comisiile din Parlament sa ceară explicații în legătură cu modul în care au fost analizate. Acea amendă este nesemnificativă în comparație cu suspendarea transmisiei.

Trebuie să vă pregătiți de vremuri foarte rele. Sper sa mai aveți licență și în alegerile europaralamentare.”

GALERIE FOTO.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • citi inconstienti comenteaza fara sa inteleaga adevarata gravitate a sanctiunii Astazi e realitatea miine altul poimiine altul si asa o sa ajungeti la program de doua ore la tv si sa cititi doar scinteia Ma doare faptul ca mai sint oameni naivi sau ignoranti ( platiti sau nu ) care sa apere monstruozitatile de acum ale psd-alde De tara chiar nu va pasa ?
  • Au dreptate cei de la Realitatea TV.Psd pune botniță.Eu lucrez într-o companie condusă de un psd-ist,iar aici se practica politica pumnului în gură!
  • TREBUIA SA-I INTRERUPA O LUNA DUPA CAT AU INSTIGAT LA VIOLENTA ,SUNT PRINTRE AUTORII MORALI A CEEA CE S-A INTAMPLAT PE 10 AUGUST.

Trimite un comentariu