Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Realitatea TV, reacţie pe post pentru sancţiunea de la CNA: „PSDragnea pune botniţă presei corecte”

 
BURTIERA LA MINUT. Realitatea TV, reacţie pe post pentru sancţiunea de la CNA: „PSDragnea pune botniţă presei corecte”

BURTIERA LA MINUT. Realitatea TV a reacţionat instant pe post în urma sancţiunii aplicate de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

Postul de ştiri s-a ales cu întreruperea emisiei pentru 10 minue, pentru modul în care a reflectat evenimentele din jurul protestelor din 10 august.

La aflarea pedepsei, jurnaliştii staţiei au titrat pe post mai multe burtiere prin care îşi arată dezacordul cu decizia forului audiovizual.

„Realitatea TV a fost azi ciuca bătăilor la CNA”, a spus pe post Andra Miron, realizatoarea programului de la ora 17:00.

Câteva dintre burtierele care rulau pe post la ora 17:00:

  • PSDragnea pune botniţă presei corecte
  • CNA instigă la cenzură. Realitatea TV e victimă
  • Libertatea de exprimare, sancţionată de CNA
  • Libertatea Presei, călcată în picioare de CNA
  • CNA pune pumnul în gura presei libere

La realitatea a intrat prin telefon şi Valentin Jucan, fost membru CNA:

„Sancţiunea e un gest de intimidare. Este clar o decizie de intimidare. Este o decizie care este tratată in mod excepţional şi tratat sever.

Este o decizie venită în an electoral, în care televiziunile au un rol important. Nu ma miră ca această sancţiune vine de la o instituţie puternic politizată.

Dupa suspendarea celor 10 minute urmează jumătate de oră şi după, injumătăţirea licentei. Până la sfărşitul anului se poate întâmpla asta... Este clar o încălcare a libertăţii presei. CNA este oglinda perfectă a Parlamentului de astăzi.

Următorul pas spre a vedea daca această decizie este una corectă este ca şi comisiile din Parlament sa ceară explicaţii în legătură cu modul în care au fost analizate. Acea amendă este nesemnificativă în comparaţie cu suspendarea transmisiei.

Trebuie să vă pregătiţi de vremuri foarte rele. Sper sa mai aveţi licenţă şi în alegerile europaralamentare.”

GALERIE FOTO.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    citi inconstienti comenteaza fara sa inteleaga adevarata gravitate a sanctiunii Astazi e realitatea miine altul poimiine altul si asa o sa ajungeti la program de doua ore la tv si sa cititi doar scinteia Ma doare faptul ca mai sint oameni naivi sau ignoranti ( platiti sau nu ) care sa apere monstruozitatile de acum ale psd-alde De tara chiar nu va pasa ?
  • Oila Oila
    Acest post de televiziune merită închis pe perioadă nedeterminată.
  • Răzvan Răzvan
    antenaSatelor nu opreste nimica? Oare dici? Nu cred!
  • Steven Steven
    Au dreptate cei de la Realitatea TV.Psd pune botniță.Eu lucrez într-o companie condusă de un psd-ist,iar aici se practica politica pumnului în gură!
  • LUCY LUCY
    TREBUIA SA-I INTRERUPA O LUNA DUPA CAT AU INSTIGAT LA VIOLENTA ,SUNT PRINTRE AUTORII MORALI A CEEA CE S-A INTAMPLAT PE 10 AUGUST.
  • Aburitorii Aburitorii
    si cand iese postul din insolventa? au spus?

Trimite un comentariu

sus