Skip to main content

Vlad Grigorescu părăseşte iUmor, după patru sezoane. Un stand-uper îi ia locul de co-prezentator

 
Şerban Copoţ şi Dan Badea, prezentatorii iUmor 2019
Şerban Copoţ şi Dan Badea, prezentatorii iUmor 2019

Noul sezon iUmor, de la Antena 1, vine cu o schimbare în formula de prezentatori. Pleacă magicianul Vlad Grigorescu, după patru sezoane, şi vine comediantul Dan Badea, anunţă reprezentanţii postului. Acesta îi va fi co-prezentator lui Şerban Copoţ, în cel de-al şaselea sezon al show-ului care debutează în primăvară.

Publicitate

Badea a participat şi el la iUmor, însă doar în calitate de invitat special. Vlad Grigorescu, fostul prezentator, este câştigător al emisiunii în primul sezon.

Dan Badea: „E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregăteşti, să stai acolo, să cureţi după oaspeţi, să ai grijă de toţi. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt.

A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăţi şi nu judec pe nimeni, doar vreau să înţeleg motivaţia fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aştepţi să întâlneşti oameni dezinvolţi, dar Şerban mi-a spus că s-ar putea să existe şi concurenţi cu care nu o să am ce să vorbesc şi, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puţin blocat.”

Cei cinci câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea) şi Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iustin Lucian Iustin Lucian
    Ma bucur foarte mult ca a plecat nasosul ala , facea invitatii sa se simta incomod de multe ori si nu isi avea locul acolo .. , mai ales cu trucurile invatate de pe youtube ..
  • micutu de la 7 micutu de la 7
    Astia fac umor? Se rade la emisiunile astea? :)))
  • mile mile
    ionut, si ce probleme ai tu, la iumor nu promoveaza psd sau esti obsedat
  • Ionut Ionut
    Antena 1 și celalalte *** tv nu au nicio legătura cu PSD-ul in afara faptului ca promovează PSD-ul si ca au fosti angajați in partidul PSD printre care și patronul acestui trust
  • mile milogul mile milogul
    razvanele Andra e tot contul al tau?
    cu BAC-ul cum o mai duci?
  • Andra Andra
    doamne ce oameni *** pe paginile astea jur..ce treaba are Antena 1 cu PSD ***?Tipic fanilor *** iesiți de la gara cu ***...V-aș zice eu mai multe dar cenzureaza domnul *** ca la el pe site nu se înjura
  • mile mile
    postacule protevist, nu te mai agita , nu te lasa cineva sa te uiti la pro tv
  • Razsimil Razsimil
    Cea mai tare emisiune din întreaga galaxie ce sa mai o adevarata capodopera cea mai cea la cea mai cea televiziune trăiască șeful felix și cu familia sa și pe lângă ei și noi *** partidului PSD și a Antenei
  • Răzvan Răzvan
    Foarte bine,abia aștept să înceapa! Este cel mai bun si cel mai tare show!
  • mile mile
    e foarte bun si dan badea , probabil emisiunea va fi dupa ce asia se termina

Trimite un comentariu

sus