Skip to main content

DERAPAJ. EVZ şi un titlu fără nicio legătură cu textul şi realitatea: "Mircea Badea pleacă de la Antena 3 la altă televiziune?"

 
DERAPAJ. EVZ şi un titlu fără nicio legătură cu textul şi realitatea: "Mircea Badea pleacă de la Antena 3 la altă televiziune?"

DERAPAJ. Un titlu incitant pe site-ul EVZ. Incitant, incitant, dar care este realitatea?

Publicitate

Cum sună titlul? Mircea BADEA pleacă de la ANTENA 3 la altă TELEVIZIUNE? Breaking News în MEDIA. Am păstrat majusculele folosite pe site.

Chiar aşa să fie? Se justifică întrebarea din titlu?

Titlul nu are (aproape) nicio legătură cu textul care urmează sub el. Despre ce este vorba în text?

Despre faptul că: "Denise Rifai i-a răspuns printr-un comentariu acid lui Mircea Badea, după ce acesta a postat pe pagina sa de Facebook, un colaj foto cu intenţia de a o jigni pe realizatoarea de la Realitatea TV. "

"Rifai aminteşte în postare şi despre întâlnirea dintre cei doi la un mall din Capitală", mai scrie articolul din EVZ.

Posibila "legătură" cu titlul? Un fragment din mesajul lui Denise Rifai (subiectul real al ştirii):

"Mai Mirciulica, Hai totusi, fa ti curaj si Vino la Emisiunea mea, sa vada Oamenii Care sunt Deosebirile !!!!! Stii bine te am mai invitat Odata, atunci cand ne am intalnit la Mall si nu prea erai jmekerul de la televizor"

Materialul din EVZ, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Aditzaa Aditzaa
    Mircea badea e batut in cuie la A 3.Nici n-am apucat sa citesc stirea dar cred asta. M-am grabit cititului comentariilor
  • Alexandru Razvan Alexandru Razvan
    Se pare ca acestea sunt micile trucuri pe care le pun la dispozitie redactorii ziarului evz. Majoritatea trusturilor de presa fac asta. De multe ori o sa vedeti titluri de gen "A murit Florin Salam?", insa este o intrebare si nu multi cunosc semnificatia "?". Se pare ca articolele de acest gen prind din ce in ce mai mult.
  • satul de imbecili agresivi satul de imbecili agresivi
    Amadoi sunt exponenti de frunte ai nivelului de "gura de canal" la care a ajuns o buna parte a mass-media. Daca, printr-o minune, ar disparea de pe ecrane, ar creste nivelul general al dezbaterilor televizate la nivelul intregii tari cu minim 50%. Dar n-avem noi norocul asta...
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    In primul rand asta nu pleaca nicaieri ca moare de foame. Nu stie sa faca nimic. In al doilea rand astea sunt titluri gen "Oana a facut anuntul, din pacate e adevarat..." :)))
  • jk jk
    Nu ne-am fi supărat dacă era pe bune
  • Liviu Sora Liviu Sora
    ***

Trimite un comentariu

sus