Skip to main content

Cine cântă la Eurovision? Aflăm în februarie. Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei anul trecut, înlocuită de un nume nou, reprezentant al PSD în conducerea TVR

 
Cine cântă la Eurovision? Aflăm în februarie. Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei anul trecut, înlocuită de un nume nou, reprezentant al PSD în conducerea TVR

Marea finală a selecţiei naţionale Eurovision se va decide pe 17 februarie, anunţă reprezentanţii TVR. Totodată, Iuliana Marciuc, cea care a condus în ultimii trei ani delegaţia României la Eurovision, a fost înlocuită de un nou nume.

Publicitate

Este vorba despre Smaranda Vornicu-Shalit, fiica omului de televiziune Tudor Vornicu, în prezent membru în Consiliul de Administraţie al TVR, din partea PSD. Vornicu a mai fost, vara trecută, şi director al festivalului Cerbul de Aur, dar şi parte din juriul evenimentului. Ea a făcut parte, în calitate de om de comunicare, din delegaţia de 18 oameni care a mers la ediţia de anul trecut a Eurovision, de la Lisabona (lista, AICI).

Paginademedia.ro a trimis reprezentanţilor TVR întrebări despre motivul înlocuirii Iulianei Marciuc de la conducerea delegaţiei şi dacă această schimbare are legătură cu eşecul de anul trecut al reprezentanţilor României.

Postul public a răspuns:

„Numirea doamnei Vornicu la conducerea delegatiei României este o decizie managerială.”

Smaranda Vornicu-Shalit (foto dreapta), despre numirea în fruntea delegaţiei Eurovision:

„A fi desemnată ca parte a echipei TVR pentru proiectul Eurovision 2019 este o onoare şi o mare responsabilitate. Îmi doresc ca experienţa acumulată cu prilejul Festivalului Internaţional “Cerbul de Aur” să fie pusă în sprijinul împlinirii acestui vis comun al nostru, al tuturor, fie că vorbim despre artişti şi fani, despre publicul larg şi despre organizatori. Cu toţii ne dorim cel mai bun rezultat posibil pentru România în finală de la Tel Aviv!”

Selecţiei Naţională Eurovision debutează la Iaşi, în Sala Polivalentă, pe 27 ianuarie 2019, când vor fi desemnaţi primii finalişti ai concursului. Spectacolul Eurovision va continua la Arad, pe 10 februarie, unde juriul şi telespectatorii vor califica alte şase piese pentru finală, eveniment ce se va desfăşura la Sala Sporturilor „Victoria”.

Finalistul se va decide pe 17 februarie, într-un eveniment care va avea loc la Bucureşti.

Dan Bittman, Mihai Trăistariu şi Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au talent” 2017, se numără printre semifinaliştii Selecţiei Naţionale Eurovision România. Lista integrală a semifinaliştilor Eurovision 2019, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JFK JFK
    Laura Bretan are o melodie superba,restul...,dar mai bine sa nu spun nimic!
  • adi adi
    o televiziune incremenita in trecut... nici macar la HD nu au reusit sa treaca incepand cu 1 ianuarie, asa cum au anuntat.

Trimite un comentariu

sus