Skip to main content

România contra Ungaria. La Exatlon. Prezentatorul emisiunii din Ungaria a concurat la Dakar, unul din cele mai dure raliuri din lume

 
România contra Ungaria. La Exatlon. Prezentatorul emisiunii din Ungaria a concurat la Dakar, unul din cele mai dure raliuri din lume

România şi Ungaria se duelează şi la Exatlon. Kanal D va difuza o confruntare între echipa de Exatlon a României şi cea a Ungariei astăzi, de la ora 20:00.

Publicitate

Prezentatorul emisiunii Exatlon Ungaria este om de televiziune şi comentator de Formula 1, cu o experienţă de 20 de ani în domeniu. Laszlo Palik s-a remarcat şi prin faptul că a terminat pe locul 18, unul dintre cele mai dure raliuri din lume, Dakar. În anul 2008 a primit titlul de Motociclistul Anului în Ungaria.

Este prima ediţie de acest fel din noul sezon, iar Faimoşii şi Războinici, rivali în competiţie, trebuie să facă front comun împotriva concurenţilor din Ungaria, care au un avans de aproape doua saptamani in concurs.

Printre adversarii din ţara vecină se numară Fodor Rajmund, un dublu medaliat olimpic la polo, Miklos Ungvari, medalit olimpic si triplu campion European la judo sau Renata Rakoczi, campioana mondiala la kickboxing.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luiza Luiza
    Sunt Teiș ori deoarece trebuia să fie 9 la 9 dar cei de la ungari au trișat. Trisori
  • mile milogul mile milogul
    razvanele tata,dar tu cand ai de gand sa inveti pentru BAC?
    ai zis ca ai 18 ani; nici nu ai iesit bine din liceu si deja ceri audientele?
  • circo circo
    ce este un dakkar?
  • johhny bravo johhny bravo
    Moderatori, chiar este absolut indispensabil sa-l postati pe acest razvan cerand de 10 ori pe zi audientele? Nu obositi, nu va inteapa la ochi, la degete? In alta ordine de idei, este Dakar si nu Dakkar. Daca nu avem cultura generala, hai sa verificam pe google, dureaza fix 10 secunde.
  • Răzvan Răzvan
    Antena 1 a fost lider detasat pe toate targeturile cu chefi la cutite ,voi cand aveti de gand sa postati??
  • geo geo
    Ar fi fost interesante audientele ultimelor zile, nu de alta dar cred ca ne vor batea ungurii...
  • marian marian
    De frica audientelor care tot scad , deja incep cu cele internationalele , dupa cum arata echipa Ungariei cred ca romanii o ia pe coaja urat de tot ,

Trimite un comentariu

sus