Skip to main content

Florin Busuioc a revenit la Pro TV. Prima apariţie după infarctul din noiembrie

 
Florin Busuioc a revenit la Pro TV. Prima apariţie după infarctul din noiembrie

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo, de la Pro TV, a revenit astăzi la postul TV, după două luni de pauză, cauzată de un infarct.

Publicitate

"Am o surpriză pentru voi", a anunţat Oana Andoni, gazda Ştirilor Pro TV, înainte de a-l introduce pe Busuioc. "S-a întors la treabă", a continuat ea. "Ne-a fost dor de tine".

"Şi mie mi-a fost", a replicat Busu, după care şi-a "intrat în pâine": "Vin cu veşti nu prea plăcute", a spus el. Veşti legate de vreme, evident.

A fost prima apariţie a lui "Busu" de la infarctul pe care l-a suferit la Craiova, în luna noiembrie, după un spectacol de teatru în care a jucat.

În seara de 6 noiembrie 2018, Florin Busuioc a făcut infarct şi a avut nevoie de resuscitare. În aceeaşi seară, Florin Busuioc a fost operat la Craiova, unde i s-a montat un stent. (detalii, aici)

GALERIE FOTO. Florin Busuioc, la prima apariţie după infarctul din noiembrie:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    multa sanatate!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Mosu-i tare nasparliu!!! M-am intalnit cu el prin Brasov si l-am salutat urandu-i si sanatate. A bombanit ceva si a plecat fara sa se opreasca. Am salutat oameni mult mai importanti si s-au oprit si au stat de vorba. Exe: Nicolas Cage sau Jeremy Clarkson, nu mai vorbesc de vedetele noastre locale.
  • Carla Carla
    ***
  • Ionela Vlaicu Ionela Vlaicu
    Multă sănătate domnule Busuioc. Sunteți prezentatorul meu preferat la rubrica meteo! Toate cele bune.
  • Valentin Stoica Valentin Stoica
    Ce bucurie. Multa sanatate si putere

Trimite un comentariu

sus