Skip to main content

Un cooking show creat de chef-ul Gordon Ramsay se vede la TV Paprika de săptămâna viitoare

 
Un cooking show creat de chef-ul Gordon Ramsay se vede la TV Paprika de săptămâna viitoare

Postul TV Paprika va difuza o emisiune produsă de chef-ul britanic Gordon Ramsay. Cooking show-ul „Cine găteşte cel mai bine?” se vede de luni, 7 ianuarie, de la ora 21:00.

Publicitate

În fiecare episod, nouă concurenţi (bucătari amatori) vor trece prin trei probe de concurs. Aceştia se bat pentru un premiu de 1.000 de lire sterline care se acordă la finalul fiecărei ediţii. Probele se desfăşoară astfel:

  • Primii trei cei mai slabi concurenţi sunt eliminaţi după prima probă, numită „mânuirea cuţitului”.
  • A doua probă a episodului se axează pe „precizie şi pricepere”, mai exact pregătirea unui ingredient dat. În cadrul acestei probe alţi trei concurenţi vor părăsi concursul.
  • Ultimii trei bucătari amatori rămaşi în luptă vor folosi ingredientul pregătit anterior într-un fel original.

Concurenţii vor fi jurizaţi de câte un chef bucătar, care se schimbă de la o săptămână la alta. Astfel, prima săptămână va fi jurizată de Gordon Ramsay, apoi Rosemary Shrager (săptămâna doi), Phil Vickery (săptămâna trei) şi Jean-Christophe Novelli (ultima săptămână).

Astfel, cele 20 de episoade ale producţiei sunt programate de luni până vineri, iar fiecare episod durează o oră. Prezentatoarea emisiunii este Fern Britton.

Alte noutăţi ale lunii ianuarie la TV Paprika:

  • „Nigel Slater şi aromele Orientului Mijlociu” se vede din 2 ianuarie, de la ora 21:00. Fiecare dintre cele 3 episoade a câte o oră este difuzat de la ora 21:00. Jurnalistul culinar porneşte într-o gastro-aventură în Orientul Mijlociu.
  • „Bunătăţi pentru familie, cu Nadiya” este programată din 5 ianuarie, de la ora 14:30. Nadiya Hussain (câştigătoare a „The Great British Bake Off”, în 2015) ne învăţă să preparăm bucate perfecte pentru momentele petrecute cu cei dragi.
  • „Periplu culinar australian cu Guy Turland” se vede tot din 5 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea filmată pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Bondi, din Australia) îl are drept gazdă pe Guy Turland, bucătar local, surfer şi scafandru.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    abia astept sa inceapa.
  • mile mile
    mareane, la pro tv injurau la fel, iar tu te bucurai
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Nu intereseaza pe nimeni unde te uiti tu tontule!
  • marian marian
    Am sa ma uit respect pentru acestii chefi bucatari nu cei de la antenuta care injura ca birjari si care vor sa apara in tabloide , ceva audiente de pe 1 si 2 cand mai apar anul acesta sau prin Februarie in rest sa auzim de bine
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audiențele de aseara???

Trimite un comentariu

sus