Skip to main content

Kanal D a anunţat când începe sezonul al treilea din Exatlon. Un cântăreţ „crescut” de Alex Velea printre concurenţi

 
Kanal D a anunţat când începe sezonul al treilea din Exatlon. Un cântăreţ „crescut” de Alex Velea printre concurenţi

Următorul sezon al show-ului Exatlon ia startul repede, la mai puţin de o lună de la încheierea celui de-al doilea sezon.

Publicitate

Sezonul cu numărul trei începe sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 20:00, au anunţat reprezentanţii televiziunii.

Producţia va fi programată patru zile pe săptămână, sâmbătă, duminică, luni şi marţi. Premiul pus la bătăie rămâne la fel ca în precedentele sezoane, 100.000 de euro.

Printre noii concurenţi care intră în competiţie se numără Mario Fresh, cântăreţul „crescut” de Alex Velea. El va fi în echipa Faimoşilor alături de atleta olimpică Andreea Arsine. Mario Fresh este de doi ani si jumatate într-o relaţie cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Sunt un tip competitiv si imi doresc sa descopar care imi sunt limitele. In muzica nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevarata provocare. Imi doresc sa rezist in competitie cat mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau sa ma autodepasesc”, spune Mario Fresh.

Andreea Arsine are 30 de ani şi face atletism de la 8 ani. A fost nascuta in Botosani şi castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala, internationala si balcanica la atletism. A participat si la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km mars).

„Exatlon este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic. Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinatata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, spune Andreea Arsine.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iri jeagoar  ionuț columdeanu iri jeagoar ionuț columdeanu
    Suntem doi Băieții vrem să concurăm sunați la numărul ăsta 0748700930
  • Iuli Iuli
    Am un feeling ca audientele pentru Exatlon vor creste. Oricum, ei si-au dat cu stangul in dreptul cand au hotarat sa puna doua sezoane intr-un an.
  • Radu Radu
    Exatlon 3 va fi un esec dupa ce magarii a facut kanalD in cele doua sezoane Exatlon ...oricum televiziunea din Romania sa degradat rau
  • bing bing
    un metru si un scuipat nu mai prezinta impreuna cu simona gherghe acces direct
    pagina de media e cam in urma cu stirile din media he he he
  • marian marian
    Cred ca turci sunt disperati nu le mai merg serialele si baga la nesfarsit emisiunea asa zisa fenomen care acum este un fas cred ca sezonul trei va fi la pamant dupa cate prosti au facut , multi telespectatorii au renuntat sa se mai uite la asemenea emisiune ei cred ca acuma daca au iesit din lista obligatorie de transmis gratuit vor primi banii mai multi de la cablisti vor pati la fel ca si antenuta la inceput , si anume grosul din publicitate merge la pro si resturi la antenuta
  • Cornea Alina Cornea Alina
    Ați pierdut multi telespectatori,prin politica mizerabilă pe care ați avut-o.Un producător și în prima și în a doua ediție a Exatlonului.Nu ați învățat nimic și ca urmare se vor uita angajații postului la concurs.Noi ceilalți ne- am lămurit și nu are rost să ne uităm la un spectacol prost, să ne enervăm degeaba.
  • D D
    "Putinel" (acum folosesti doar "Răzvan"), nu conteaza. Macar nu lasa drum liber concurentei... Si vezi ca "Exatlon Romania" primul sezon a fost pe national si urban peste "Chefi la cutite (V)". La comercial a fost diferenta de doar 0,1.
    https://www.paginademedia.ro/2019/01/audiente-divertisment-2018-romanii-au-talent-pro-tv-a-avut-audienta-emisiunea-de-talent-cea-mai-urmarita-in-2018

    Prefer aceasta emisiunea decat serialele turcesti; macar sta mai bine in audiente.
  • dalien dalien
    Chiar atat de rentabil a fost de mai fac un sezon atat de repede? Au epuizat formatul in timp record, devine din ce in ce mai plictisitor. Sezonul I a fost o revelatie, dar ce-i prea mult strica, iar Kanal D nu se învață minte niciodată.
  • Răzvan Răzvan
    D,zis și Doru, nu are șanse în fata chefilor! Nu a avut nici în sezonul 1 ,atunci cand era pe terminate! Au fost pe national,dar pe urban si comercial tot chefii au fost lideri!
  • Răzvan Răzvan
    Au revenit la zilele de difuzare din sezonul 1 , degeaba, no sa mai aiba audienta din sez.1!
  • geo geo
    Cam repede incepe...cand au anuntat si cand a avut loc selectia competitorilor - nu de alta dar abia dupa terminarea sezonului 2 - in a doua saptamana din decembrie 2018 am vazut la TV anuntul privind castigul la Exatlon 3. Cat priveste faimosii astept sa vad printre ei competitori - nume cunoscute - nu fel de fel indivizi care merg in plimbare pe acolo pentru a descoperi care le sunt limitele.
  • D D
    Foarte bine ca il difuzeaza si in zilele de luni si marti; la bataie cu "Chefi la cutite".
  • bing bing
    Un esec total ...doamne cata disperare in ograda la kanal d
  • Răzvan Răzvan
    Un esec total va fi Exatlonul asta! Trei sezoane,unul dupa altul,fara "pauze de respiro" Primul sezon a început în forta, al doilea a fost la pamant ,al treilea va fi varza!

Trimite un comentariu

sus