Skip to main content

VIDEO. Replică greu de imaginat în platoul Antena 3: Mai ştiu un partid înfiinţat de un securist, Dan Voiculescu. Reacţia lui Ciuvică?

 
VIDEO. Replică greu de imaginat în platoul Antena 3: Mai ştiu un partid înfiinţat de un securist, Dan Voiculescu. Reacţia lui Ciuvică?

O replică greu de imaginat în platoul Antena 3 şi o reacţie defensivă promptă din partea lui Mugur Ciuvică. Ce s-a întâmplat?

Publicitate

Ce a declanşat totul?

"Mai ştiu un partid înfiinţat de un securist, Voiculescu. Nu Vlad Voiculescu, ci Dan Voiculescu. Aşa, pe speţa asta, aţi putea fi foarte uşor atacabili şi dvs", a spus deputatul PNL Pavel Popescu.

Mircea Badea, în cealaltă jumătate de ecran, nu a avut nicio reacţie imediată. A răspuns însă, prompt şi brutal, în apărarea patronului Antenei 3, invitatul permanent Mugur Ciuvică:

Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu”, i-a zis Ciuvică liberalului Pavel Popescu.

Totul în contextul în care în platou se discuta despre partidul lui Dacian Cioloş, notează G4Media.

Mircea Badea a aprobat cele spuse de Ciuvică (a mai repetat, între timp că "trebuie să fii bou"), iar Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii, n-a avut nicio intervenţie în cazul disputei dintre cei doi.

„Despre speţa asta am vorbit deja de peste 100 de ori. Opinia dvs. se bazează pe nişte informaţii greşite. Nu a fost o decizie ca ar fi fost securist”, a spus Badea.

Ciuvică a completat: „A fost o decizie a CNSAS că Voiculescu a dat informaţii, nu că ar fi fost securist.”

Dan Voiculescu a fondat în anii '90 Partidul Umanist Român, transformat ulterior în Partidul Conservator. În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securităţii a rămas definitivă în urma unei decizii a Curţii Supreme, notează G4Media.

VIDEO - Momentul din platoul Antena 3, încărcat de deputatul PNL cu titlul "Despre funie, în casa spânzuratului"

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Da Da
    ***, ***, ***, ***, ***, ***!
  • mile mile
    flavius, ba au, realitatea si digi 24 , fiecare alege ce vrea , psd sau pnl
  • Flavius Flavius
    Incredibil cum mint ăștia. Evident ca babele și moșii îndoctrinați le iau de bune fiindcă nu au alte pârghii de a verifica realitatea
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Daca Voiculescu poate fi acuzat de ceva e ca a creat monstrul asta media toxic si daunator care masluieste realitati si informatii si instiga la ura. Baiatu ala de la PNL era inconjurat acolo de hiene era greu sa faci fata haitei. Acolo nu te duci nepregatit si nefortificat psihic de unu singur ca n-ai nici o sansa.
  • Adi Adi
    Deci CNSAS a spus că Voiclescu a fost securist?? Adica exact invers decat urla Ciuvica??
    Si il face ,,***,, pe invitat? Facem pariu ca CNA-ul nu va da nicio sancțiune?

Trimite un comentariu

sus