Skip to main content

Pro TV a dat startul filmărilor de la Ferma, cu Mihaela Rădulescu prezentatoare

 
Pro TV a dat startul filmărilor de la Ferma, cu Mihaela Rădulescu prezentatoare

Pro TV a început filmările pentru Ferma. Emisiunea de tip reality va avea loc într-o zonă izolată din munţii României şi vor participa 18 concurenţi. Data la care va fi difuzată Ferma nu a fost încă anunţată.

Publicitate

Reamintim că „noua Fermă”, care înlocuieşte formatul Ferma Vedetelor, difuzat în trecut de Pro TV, va fi prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan.

Mihaela Rădulescu: Voi fi alături de ei şi la bine, şi la greu. Când vor avea de luat decizii importante, voi încerca să-i ajut, nu să-i influenţez. Aici viaţa e pe bune, e adevărată, e grea, în nămeţi, în zăpadă, în frig, în condiţii cu care cei mai mulţi dintre ei nu sunt obişnuiţi.

Cine sunt concurenţii la Ferma?

Brigitte Năstase, Geanina Ilieş, Otilia, Carmen Negoiţă, Claudia Pavel, Diana Belbiţă, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Călin, Cătălin Moroşanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Ţolu şi Vali Bărbulescu sunt cei 18 care vor sta izolaţi în munţi pe parcursul filmărilor.

Citeşte şi:

Primii concurenţi la noua „Fermă” cu Mihaela Rădulescu: Brigitte Năstase, Kamara, Miss România 2016 şi o fostă concurentă Survivor

O fostă concurentă de la Exatlon şi câştigătorul Românii au talent, printre noii concurenţi de la „Ferma”

Ultimii concurenţi de la Ferma: Jorge, Vali Bărbulescu, interpreta piesei „Bilionera” şi Cream

Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ghita Inimioara Ghita Inimioara
    Mai frate fetele ale care se fac de ras cu Pastrama ,ma gandesc fiind jurnaliste se fac de ras dar ma gandesc ca fac show in rest totu e de *** , ce *** zici ca e desene animate
  • Ovi Ovi
    Ma intreb ...daca unii comentatori ( este evident care ) au trecut examenele la limba Romana. In lumea televiziunilor exista PRO TV si restul. BRAVO PRO !!!
  • Ionescu Ionescu
    O mare vrăjeală nu o să aveți audienta fata mea rata Și ferma nu înseamnă supraviețuire că nu ești în război așa că urâtul ăla nu-și are locul ferma e cu animale tractoare cai etc nu supravietuire
  • bing bing
    stramba se va tavali de data aceasta prin mlastina padurii .... in loc de faina
  • Răzvan Răzvan
    Nu! Febletea mi-a trebuia la antene! Nu la pRO!
  • Boro Boro
    O sa fie la concurenta cu Asia Express. Ramane de vazut cine o sa castige "batalia" audientelor. Daca au renuntat la nea Rata, cred ca porneste cu un mare minus aceasta emsiune.
  • dalien dalien
    Au inceput si la Canta acum cu mine. Se filmeaza in Polonia
  • Iuli Iuli
    Deaia au si schimbat numele din "Ferma Vedetelor" in "Ferma" - nu exista nici o vedeta in concurs.
  • marian marian
    Filmariile au inceput demult dar voi acum va treziti dupa revelion

Trimite un comentariu

sus