Skip to main content

Unul dintre șefii Digi24, mesaj pentru angajați despre primele de Crăciun: „Decizia nu îmi aparține și nu am fost consultat”

 
Unul dintre șefii Digi24, mesaj pentru angajați despre primele de Crăciun: „Decizia nu îmi aparține și nu am fost consultat”

De ce nu au mai primit angajații Digi24 prime de Crăciun? Unul dintre șefii Digi24 le-a explicat într-un mesaj intern motivul. În mesajul respectiv Robert Găinescu, director Digi24, spune că decizia nu i-a aparținut și nici nu a fost consultat. 

„Am încercat să aflu care a fost motivul acestei decizii, iar răspunsul oficial pe care l-am primit din partea unui reprezentant al conducerii RCS-RDS este că «performanțele canalului nu justifică acordarea unor prime.»”, le-a scris Robert Găinescu angajaților Digi24.  

Publicitate

Amintim că angajații Digi24 și Digi Fm nu au mai primit prime de Crăciun, așa cum s-a întâmplat în alți ani. În ciuda faptului că alte televiziuni din același grup au primi (cum ar fi Digi Sport). Cazul a fost detaliat pe larg AICI

Surse din interiorul stației vorbesc despre “discriminare între angajați”, câtă vreme doar Digi 24 și Digi FM nu și-au luat primele.

Redăm mesajul integral în continuare

Dragi colegi

În primul rând vreau să vă mulțumesc că mi-ați oferit posibilitatea să descopăr, în cele aproape trei luni care s-au scurs de la venirea mea, ce înseamnă spiritul Digi24. Am găsit aici jurnaliști valoroși și un potențial enorm pentru a construi o televiziune de știri valoroasă. A fost o plăcere să stau de vorbă cu unii dintre voi (nu cu atât de mulți câți mi-aș fi dorit), a fost un privilegiu să vă urmăresc la lucru. 

Din păcate, finalul de an a venit cu vestea neplăcută că primele pentru angajații Digi24 nu au fost aprobate. Decizia nu îmi aparține și nu am fost consultat. Am încercat să aflu care a fost motivul acestei decizii, iar răspunsul oficial pe care l-am primit din partea unui reprezentant al conducerii RCS-RDS este că „performanțele canalului nu justifică acordarea unor prime.”

Cu speranța unui an nou mai bun, 

Robert Găinescu

Citește și: 

INSIDE STORY. Digi 24, primul an fără prime de Crăciun. Pedeapsă pentru că “nu au fost cuminți”?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu