Skip to main content

Unul dintre şefii Digi24, mesaj pentru angajaţi despre primele de Crăciun: „Decizia nu îmi aparţine şi nu am fost consultat”

 
Unul dintre şefii Digi24, mesaj pentru angajaţi despre primele de Crăciun: „Decizia nu îmi aparţine şi nu am fost consultat”

De ce nu au mai primit angajaţii Digi24 prime de Crăciun? Unul dintre şefii Digi24 le-a explicat într-un mesaj intern motivul. În mesajul respectiv Robert Găinescu, director Digi24, spune că decizia nu i-a aparţinut şi nici nu a fost consultat.

Publicitate

„Am încercat să aflu care a fost motivul acestei decizii, iar răspunsul oficial pe care l-am primit din partea unui reprezentant al conducerii RCS-RDS este că «performanţele canalului nu justifică acordarea unor prime.»”, le-a scris Robert Găinescu angajaţilor Digi24.

Amintim că angajaţii Digi24 şi Digi Fm nu au mai primit prime de Crăciun, aşa cum s-a întâmplat în alţi ani. În ciuda faptului că alte televiziuni din acelaşi grup au primi (cum ar fi Digi Sport). Cazul a fost detaliat pe larg AICI.

Surse din interiorul staţiei vorbesc despre “discriminare între angajaţi”, câtă vreme doar Digi 24 şi Digi FM nu şi-au luat primele.

Redăm mesajul integral în continuare:

Dragi colegi,

În primul rând vreau să vă mulţumesc că mi-aţi oferit posibilitatea să descopăr, în cele aproape trei luni care s-au scurs de la venirea mea, ce înseamnă spiritul Digi24. Am găsit aici jurnalişti valoroşi şi un potenţial enorm pentru a construi o televiziune de ştiri valoroasă. A fost o plăcere să stau de vorbă cu unii dintre voi (nu cu atât de mulţi câţi mi-aş fi dorit), a fost un privilegiu să vă urmăresc la lucru.

Din păcate, finalul de an a venit cu vestea neplăcută că primele pentru angajaţii Digi24 nu au fost aprobate. Decizia nu îmi aparţine şi nu am fost consultat. Am încercat să aflu care a fost motivul acestei decizii, iar răspunsul oficial pe care l-am primit din partea unui reprezentant al conducerii RCS-RDS este că „performanţele canalului nu justifică acordarea unor prime.”

Cu speranţa unui an nou mai bun,

Robert Găinescu

Citeşte şi:

INSIDE STORY. Digi 24, primul an fără prime de Crăciun. Pedeapsă pentru că “nu au fost cuminţi”?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Si care e legatura intre primele Digi si paginademedia? E a 3-a stire despre primele Digi.
  • bing bing
    vor prima ca sa faca *** gras deaia

Trimite un comentariu

sus