Skip to main content

SHARED NEWS. Opinie dură semnată de CTP, virală pe Facebook: „Dragnea vrea să desfiinţeze alegerile democratice”

 
ctp gandul
ctp gandul

SHARED NEWS. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dat cea mai citită ştire, pe Facebook, zilele trecute. Textul scris pentru site-ul Republica are în centru noile mutări încercate de Liviu Dragnea pe plan politic.

Publicitate

CTP comentează dur modul în care şeful PSD s-ar raporta la următoarele alegeri care vor avea loc în România:

„Dragnea nu mai vrea să câştige iar alegerile, Dragnea vrea să desfiinţeze alegerile democratice.”

Jurnalistul îndeamnă cetăţenii, în finalul articolului, să iasă la următoarele runde de vot:

„Ce vreau să vă spun însă, şi o să repet până fac scurtă la limbă, este că, dacă în acest an nu veţi fi prezenţi la urne, în 2020, la parlamentare, o să puteţi sta acasă liniştiţi, pentru că votul dumneavoastră nu va mai valora nici cât hârtia pe care puneţi ştampila.”

Materialul a strâns aproximativ 14.000 de distribuiri şi aprecieri, pe Facebook.

Alte materiale distribuite intens pe Facebook vizează o nouă gafă a Vioricăi Dăncilă sau ironia lui Marian Godină la adresa lui Carmen Dan.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “Dragnea nu vrea să mai câştige alegerile”, de Cristian Tudor Popescu

- 13.843 likes & shares;

2. digi24.ro, “Nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: România a devastat... devansat ţări puternice din UE”

- 6.537 likes & shares;

3. biziday.ro, “Laura Codruţa Kovesi: Nu am solicitat la CEDO plata unei despăgubiri”

- 3.775 likes & shares;

4. digi24.ro, “Ironia lui Marian Godină la adresa lui Carmen Dan, după ce ministrul de Interne l-a atacat pe Iohannis”

- 3.733 likes & shares;

5. republica.ro, “Mihai Şora: „În anul de graţie douăzeci nouăsprezece, am trei dorinţe: 1. să scăpăm de ei, 2. să scăpăm de ei, 3. să scăpăm de ei””, de Raluca Ion

- 3.704 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gheorghe Gheorghe
    Important est cine i-o cere (sau cine-l pune sa facă asta) ca ar fi prea fenomenal ca băiatul ăsta, specializat în șmenuri și șușanele, să devină peste noapte profund si sa dea peste cap un întreg sistem (cel democratic din România, asa cum e el azi), creat cu efort în 20 de ani? De acum e clar ca lumina zilei, ca el este numai „brațul”, „mintea” fiind în cu totul altă parte (mai la est se pare- și asta nu neapărat in Estul tradițional, ci poate in cel din OM). Suntem bântuiți de stafia trădării de neam și de patri (și exemplelel nu ne lipsesc, istoria noastră contemporană și cea a evului mediu târziu - din care cu unele regiuni nu am iesi nici azi - abundând în exemple care mai de care: Cuza, domnitorii români de după 1550, Titulescu, Bălcescu, nume a celor trădați pentru nemaipomeniții bănuți pe care sluga-i iubește mai ceva ca ochii din cap). Asta trăim și azi! Ne-am trezit noi natoiști, europeni cu dreptul de veto. Lasă ca ne aduc ei unde trebuie si ca-n poiezia lui Arghezii, „fără mătură și băț!”, ci cu Dragnea, Tăriceanu și găștile lor parlamentare. Intr-un cuvânt DEMOCRAȚIA ESTE UCISĂ IN ROMÂNIA CU PROPRIA-I SECURE- ALEGERILE DEMOCRATIE, SEPARAREA PUTERILOR!! S-au știrbit atat de repede aceste „arme” ale democrației, așa cum ne-o spun corifeii lui Dragnea și tăriceanu, de iti vine sa-ți iei lumea-n cap.
  • Twenie Twenie
    CTP a spus că iubește mai mult o opera de arta decat un caine. Este un zero barat.
  • andrei presu andrei presu
    CTP e atat de disperat dupa audienta incat nu m-ar mira sa il vedem cu implant de par, sau sa spuna ca e ghei, sau ghiorlaind pe la ics factor. Tataie, esti varza, bre! Mai bine apar-o cu trupul tau vanjos pe Codruta ca maine-poimaine ti-o aresteaza uamenii rai si ramai fara obiectul balelor pe care le produci. Bai, Muschiu' Vorbitor, ai primit prea multe mingii de tenis in pifometru si ti s-a dereglat computerul de bord. Ia-te de mana cu Gaby Liicheanu, ca sunteti doi *** rezistoizi penibili care nici macar nu ati ragait impotriva lui Ceausescu, iar acum va dati mari anticomunisti. Hai ***!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Odata omu' asta era credibil! Acum se maimutareste pentru bani de cico...

Trimite un comentariu

sus