Skip to main content

SHARED NEWS. PressOne, viralul zilei. Un şef din poliţie şi-ar fi plagiat teza de doctorat: „de la prima până la ultima pagină”

 
Chestorul Cătălin Ioniţă - Foto: Octav Ganea | Inquam Photos
Chestorul Cătălin Ioniţă - Foto: Octav Ganea | Inquam Photos

SHARED NEWS. Publicaţia PressOne a dat cea mai populară ştire, ieri, pe Facebook. Este vorba despre un text care explică cum chestorul de poliţie Cătălin Ioniţă şi-a plagiat integral lucrarea de doctorat.

Publicitate

Dezvăluirile aparţin jurnalistei Emilia Şercan şi au adunat aproximativ 8.000 de distribuiri şi aprecieri în online.

„Chestorul principal de poliţie Cătălin Alexandru Ioniţă, director al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), a plagiat întreaga sa teză de doctorat, de la prima până la ultima pagină”, notează articolul în deschidere.

Jurnalista precizează şi că a studiat lucrarea şefului din poliţie la biblioteca Academiei de Poliţie, unde „fotografierea nu a fost permisă”.

Chestorul ar fi copiat, cuvânt cu cuvânt, inclusiv „Introducerea” şi „Concluziile”, pe care PressOne le prezintă alături de sursele orginale. Cele două parţi ale tezei sunt disponibile pe internet, alături de rezumatul întregii lucrări, menţionează sursa citată.

Următorul articol distribuit intens vine de la Digi 24 şi titrează: „Dan Barna (USR): Dacă ne aliem cu PLUS, câştigăm alegerile europarlamentare”

Alte materiale populare pe Facebook vin de la publicaţii precum Adevărul, Ziare.com sau Republica.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. pressone.ro, „Chestorul Ioniţă, şeful Direcţiei Anticorupţie din MAI, a plagiat toată teza de doctorat”, de Emilia Şercan

- 7.884 likes & shares;

2. digi24.ro, „Dan Barna (USR): Dacă ne aliem cu PLUS, câştigăm alegerile europarlamentare”

- 7.153 likes & shares;

3. adevarul.ro, „Djokovici, pur şi simplu, magnific: Liderul mondial a „măturat“ cu Nadal în finala de la Australian Open şi a intrat în istorie”, de Amir Kiarash

- 3.846 likes & shares;

4. ziare.com, „Cum a fost la Conventia PLUS - avantaje, vulnerabilitati si sansele de a schimba cultura politica din Romania”, de Magda Gradinaru

- 3.605 likes & shares;

5. republica.ro, „E sfârşitul lui ianuarie, România nu are buget, leul e în picaj, însă Dragnea, proaspăt întors din vacanţă, se laudă pe Facebook cu „cele mai mari creşteri de venituri din istoria României””, de Loredana Voiculescu

- 3.566 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus