Skip to main content

FOTO. Vă aduce aminte acestă siglă de ceva?

 
FOTO. Vă aduce aminte acestă siglă de ceva?

O televiziune locală cu program videotext din Podari (Dolj), care tocmai a primit licență de la CNA, a "desenat" un logo care amintește de o altă siglă, a unei televiziuni "ceva" mai mare.

Publicitate

Un logo dominat de culorile roșu, verde și albastru. Un desen care trimite la vechea siglă a Pro TV, folosită până în anul 2016.

Consiliul Național al Audiovizualului a acordat săptămâna aceasta o licență prin cablu pentu postul Podari TV. Televiziunea a mai funcționat, până toamna trecută, însă la împlinirea a nouă ani proprietarii au uitat să ceară prelungirea licenței, așa cum spune legea audiovizualului și le-a fost retrasă. 

Este o mică televiziune deținută de Consiliul local al comunei doljene, prin care localnicii primesc sub formă de videotext informații de interes pentru publicul din localitate. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • daca ar stii aia de la CNA ce filme pirate si ce alte transmisii se fac pe televiziunea asta "videotext'' sigur nu ar mai prelungii in veci licenta.Aici se vad transmisiuni sportive care nu sunt in grila de programe a companiei de cablu local.O mizerie specific pesedista din Oltenia, acolo-i un primar de peste 28 ani care controleaza tot,inclusiv trasportul de persoane spre Craiova.
  • Bravo pagina de media, i ati deconspirat pe sobolanii astia, altfel dadea buzna lumea sa se uite la Podari tv crezand ca e pro tv de acum 3 ani. Keep up the good work!
  • Acelea sunt culorile RGB prezente in orice pixel al unui ecran color standard, exact in acea ordine, nu le-a inventat Pro Tv!

Trimite un comentariu