Skip to main content

VIDEO. Pepsi a lansat o nouă campanie de imagine, totul sub un slogan nou: „For the love of it”

 
VIDEO. Pepsi a lansat o nouă campanie de imagine, totul sub un slogan nou: „For the love of it”

Brandul de băuturi răcoritoare Pepsi a lansat o nouă campanie de imagine pentru anul care tocmai a început. Totul vine la pachet cu o identitate vizuală schimbată şi cu un slogan nou - „For the love of it”.

Publicitate

Noul slogan înlocuieşte sloganul „Live for now”, lansat în 2012, scrie Campaign. În acelaşi timp, compania a anunţat şi lansarea unui nou „imn” al mărcii, un jingle nou, cât şi o nouă platformă de marketing.

Ambalajele băuturilor vor avea un nou design, cu o grafica „disruptivă”, anunţă reprezentanţii companiei. De asemenea, produsele vor fi promovate prin spoturi TV şi online noi.

Pepsi continuă şi colaborările cu industria de muzică pop. Compania va avea un parteneriat, în acest an, cu producătorul Simon Fuller, cel care a format grupul pop Now United, în anul 2017. Brandul va susţine un turneu internaţional al trupei în ţări precum China, Brazilia sau Rusia.

Membrii grupului muzical vor înregistra noul imn al mărcii, cât şi jingle-ul.

Now United este grup muzical pop cu 14 cântăreţi şi dansatori din cât mai multe ţări, cu milioane de followeri în social media.

„Pepsi are un record unic în susţinerea tinerelor talente din muzică, colaborând pentru prima oară cu Spice Girls şi acum, cu Now United. Campania For the love of it reflectă multe dintre valorile pozitive care sunt prezente şi la Now United şi ştiu că îi va inspira şi va permite grupului şi fanilor din toată lumea să se bucure de pasiunile lor, mai mult ca niciodată ", a spus Simon Fuller.

Campania acoperă peste 100 de ţari.

„Sărbătorim cu încredere cine suntem noi, un brand legendar, înrădăcinat în divertisment, care oferă o băutură răcoritoare, iubită de oameni din întreaga lume. Ne adresăm tuturor acelora care iubesc gustul de cola”, a spus Roberto Rios, senior vice president, marketing, Global Beverage Group, PepsiCo.

VIDEO. PEPSI ‘FOR THE LOVE OF IT’ – LIPSMAKIN

VIDEO. PEPSI ‘FOR THE LOVE OF IT’ – EXPRESSION

VIDEO. PEPSI BLACK – COLA EXPRESSION

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus