Skip to main content

Administratorul RCS&RDS Ioan Bendei şi-a dat demisia

 
digi tv realitatea net
digi tv realitatea net

Încă un episod din seria Digi. Ioan Bendei a demisionat astăzi din funcţia de administrator al companiei RDS&RCS, scrie Profit.ro

Publicitate

Demisia a fost anunţată printr-un raport al Digi Communications către Bursa de Valori Bucureşti, la care compania este listată.

Ioan Bendei deţinea funcţia de vicepreşedinte şi de administrator executiv în Consiliul de Administraţie. Demisia vine după ce în urmă cu câteva săptămâni, Bendei a fost condamnat în primă instanţă la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare. pentru complicitate la spălare de bani în cazul drepturilor de televizare ale LPF.

„În urmă cu doi ani, compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, director general, şi mai multe persoane din conducerea companiei, alături de Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, au fost trimişi în judecată de DNA, fiind acuzaţi de operaţiuni financiare ilegale. Procurorii au pus sechestru de peste 13 milioane lei pe bunurile companiei.”, mai scrie Profit.ro.

„Societatea doreşte să îşi informeze acţionarii şi investitorii că, pe data de 5 februarie 2019, Consiliul de administraţie al filialei Societăţii din România, RCS & RDS S.A. – “RCS&RDS”) a fost informat cu privire la demisia domnului Ioan Bendei (Vicepreşedinte şi administrator executiv în cadrul consiliului de administraţie), care a decis, din motive personale, să renunţe la poziţia deţinută în cadrul Consiliului de administraţie al RCS&RDS. Demisia a fost înregistrată marţi, 5 februarie 2019, dată începând cu care domnul Ioan Bendei nu va mai deţine o poziţie de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS”, scrie în raport.

Decizia vine într-un moment delicat pentru companie. La sfârştul săptămânii trecute a fost anunţată desfiinţarea staşiilor locale Digi 24, iar Tudor Muşat, unul dintre prezentatorii Digi 24, a întrerupt colaborarea cu postul, după o decizie a managementului staţiei. Alţi reporteri, dar şi editori şi producători, urmează să plece.

Citeşte şi:

EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide staţiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Muşat părăseşte postul. Alţi câţiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea staţiilor locale


Cum vede un om de televiziune situaţia de la localele Digi24. Închiderea staţiilor era „Varianta B”



Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    vai vai afecteaza prestanta
  • Ronin Ronin
    Ramâne antologică fuga acestuia de jurnaliști atunci cand a fost convocat la un termen de judecată pentru coruptie. Halal șef de companie de comunicare care se vrea inovatoare. Comportament de șmenar cocațat pe prietenie unde puțini meseriași visează să ajungă. Si el, si ailalti care au ramas in functii sunt niste rușini epice pentru ceea ce se vrea (si ce sunt in realitate!) Digi24 si DigiSport.
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    L-au ajuns blestemele. Roata se intoarce. Intotdeauna. Sper sa urmeze si altii, sefi si sefuti, care habar n-au pe ce planeta traiesc.
  • Nelu Belu Nelu Belu
    No comment!
  • Crinul Crinul
    Firma listata la bursa, nu putea tine un condamnat In CA.... Las c o fi plecat cu milioane bune... Dar is uite ca Ciocolata de la antene de vede razbunat cit de cit:))
  • jk jk
    Drum bun si cale bătută
  • fosta colega fosta colega
    Poate scapa Jurnalismul si de Cosmin Prelipceanu, Radu Ionita si Bianca Oanea. Era inadmisibil sa defilezi cu tot felul de standarde etice si cu deontologi cat cuprinde si sa il tii la butoane pe Bendei, judecat si condamnat pentru coruptie alaturi de Corleone.

Trimite un comentariu

sus