Skip to main content

De la Revelionul „cu mască”, la emisiune săptămânală. Dan Negru pregăteşte „Scena misterelor”

 
De la Revelionul „cu mască”, la emisiune săptămânală. Dan Negru pregăteşte „Scena misterelor”

Da la un program „cu mască fără mască pe an”, Antena 1 va avea unul pe săptămână. Dan Negru urcă pe „Scena misterelor”. Antena 1 pregăteşte pentru această primăvară un nou format de emisiune, cu Dan Negru la cârmă, după formatul emisiunii de Revelion, cu care Antena 1 este lider de necontestat.

Publicitate

Dan Negru:

„Dacă prin anii 2000 deschideam drumul formatelor internaţionale în televiziunea din România, acum vrem să arătăm că nici noi nu suntem mai prejos, iar “Scena Misterelor” e un bun exemplu de hit tv românesc. Deci, se poate!”

La „Scena misterelor”, două tabere formate din vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măşti.

Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Măştile care vor apărea pe scenã ascund în spatele lor celebrităţi diverse, de la cântăreţi la politicieni, actori, sportivi şi vedete de televiziune.

Fiecare ediţie „Scena misterelor” va aduce în faţa publicului câte trei tablouri, iar în fiecare dintre ele vor apărea două măşti diferite. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvenţă dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat, anunţă Antena 1 într-un comunicat.

Dan Negru va avea şi un co-prezentator în emisiunea „Scena Misterelor”, pe care Antena 1 îl va anunţa în curând.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    "mile Razvan Putina", noua "Ferma" e asemanatoare cu "Insula Iubirii". Emisiunea de pe "Antena 1" o lauzi mereu. Cea de pe "Pro TV" nu ? Penibilule...
  • marian marian
    Mile ce tot o dai cu Ferma voi nu aveti INSULA DESFRANATIILOR , te rog sa te uiti in ograda ta si apoi sa comentezi penibilule, sau esti Razvan sau Bogdan
  • Expertul Expertul
    Antenistii au ramas fara idei! Dan Negru a prezentat Demascarea in 2012, un show foarte asemanator cu ce se anunta acum. Las Fierbinti si Ferma vor sterge pe jos joia, cu Scena misterelor.
  • mile mile
    asa trebuie emisiuni, nu ferma ***
  • JFK JFK
    Aceeasi ciorba reincalzita!!!
  • D D
    Sa nu ne miram daca audienta o sa identica cu "Te cunosc de undeva".
  • robi robi
    De acord cu @Mihail.
    Emisiunea nu o sa mearga iar asta ii va afecta si ''viitoarele revelioane''
  • marian marian
    Una este sa-l dai de revelion alta este sa-l pui odata pe saptamana , concurenta nu este aceiasi , si o sa-l puna re preotul Gadea sef Dan Urlatoarea este istorie in ultimul timp aceasta emisiune este pentru publicul antenutei ,pentru R Bogdan ,mile Razvan
  • Mihail Mihail
    Acum cativa ani, chiar Dan Negru spunea ca un format de genul asta, difuzat saptamanal nu ar merge. Si asa si este.

    Formatul merge bine, dar o data pe an si atat. Daca Dan Negru face asa ceva saptamanal, formatul va fi diluat. La fel s-a intamplat si cu TCDU si cu iUmor, si cu Next Star.
  • jk jk
    Atât sa nu puna vineri,ca nu are vreo sansa
    Cel mai bine miercuri,joi sau sâmbătă
  • mile milogul mile milogul
    pensionarule pesedist,cum o mai duci cu minciunile?
    cica ai 18 ani;pai si bacul?
    nu esti la scoala?
  • Bing Bing
    Văi dragă crede că o să facă super rating. De revelion ce o să mai facă?
  • Georgian Georgian
    Ei chiar cred ca daca au avut audiente cu acest tip de show de Revelion vor avea in fiecare saptamana? Atunci e cu totul altceva, de Revelion majoritatea oamenilor care petrec acasa tin televizorul pornit si se opresc pe Antena pentru ca au ceva program dedicat de revelion dar nu cred ca se uita multi special pentru masti. Sa il auzi pe Dan Negru odata pe saptamana cu isi scoate plamanii din el ca in noaptea de Revelion cred ca e mult si pentru fanii Antenei. Oricum se va vedea ce va iesi. Acum obligatoriu vor trebui ca la urmatorul revelion sa vina cu ceva nou, nu mai pot sta tot pe baza mastilor.
  • R R
    Foarte tare,un format nou bun,asteptam premiera! Dan Negru,Regele divertismentului!

Trimite un comentariu

sus