Skip to main content

Atunci când o ştire prinde glas... Un primar l-a acuzat pe un ziarist de „încălcarea ordinii şi liniştii publice prin articolele publicate”

 
Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Ce se întâmplă atunci când nişte ştiri scrise provoacă zarvă în comunitate?

Publicitate

Primarul Florea din Târgu Mureş a trimis poliţia peste un jurnalist pe motiv că prin ştirile publicate pe site-ul msnews.ro a „încălcat ordinea şi liniştea publică prin articolele publicate”, scrie Libertatea.

Astfel, Vischi Victor Catalin, proprietarul şi redactor al publicaţiei msnews.ro a primit o „invitaţie” la Secţia de poliţie a municipiului Târgu Mureş „pentru lămurirea aspectelor sesizate de către Primărie Muncipiului Tg Mureş privind încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice cu ocazia publicării unor articole

„În concepţia Primăriei, exprimată pe Facebook-ul instituţiei, „în urma analizării mai multor materiale publicate de jurnalistul msnews.ro”, edilul a ajuns la concluzia că „vorbim de atacuri constante la adresa primarului sau a altor angajaţi din instituţie, atacuri care lezează onoarea şi demnitatea acestora”.”, completează Libertatea.

Cătălin Vischi a declarat:

„Azi nu am fost, l-am sunat pe poliţist, i-am spus că ştiu că e un abuz, că e un sistem militarizat şi execută ordine, dar că voi veni, însoţit de un avocat”

Articolul integral se regăseşte aici

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • STV STV
    Dottore, dottore...

Trimite un comentariu

sus