Skip to main content

"Jurnaliştii nu scriu pentru procurori". Tolontan, mesaj după declaraţiile Adinei Alberts la Cosmin Prelipceanu

 
"Jurnaliştii nu scriu pentru procurori". Tolontan, mesaj după declaraţiile Adinei Alberts la Cosmin Prelipceanu

Mesaj de la Cătălin Tolontan după declaraţiile făcute la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de chirurgul estetician Adina Alberts.

Publicitate

Înainte, ce a spus Adina Alberts la Digi 24?

Pe scurt, că poliţia română era foarte aproape de a-l aresta pe falsul medic italian Matteo Politi - Matthew Mode, iar apariţia investigaţiei echipei lui Cătălin Tolontan în Libertatea a fost făcută pe informaţii "scurse prematur" către presă.

Că Poliţia - care a fost sesizată anul trecut de Adina Alberts, proprietara unei clinici - "era foarte aproape de momentul în care voiau să-l aresteze".

"Nu ar fi trebuit să devină publică această informaţie..." a completat Cosmin Prelipceanu. "Da, aşa se pare".

Mesajul lui Cătălin Tolontan pentru Cosmin Prelipceanu?

"Am văzut şi noi mesajul din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu şi avem un singur lucru de spus: Jurnaliştii nu scriu pentru procurori!"

Ce a spus Adina Alberts, pe larg:

"Eu am fost cea care a făcut plângere la Poliţie. Am făcut declaraţii, s-a întocmit un dosar penal, din câte am înţeles, au început cercetările şi mi s-a spus clar şi am înţeles că lucrurile trebuie să rămână aşa pentru că ei au nevoie de probe să întocmească acest dosar, deci nu s-a făcut public nimic, nu s-a vorbit nicăieri, nu s-a spus.

Pe de o parte, ar fi fost bine, dacă presa ar fi ştiut, ultimele paciente nu i-ar mai fi intrat pe mână, dar pe de altă parte, poliţia avea nevoie de nişte dovezi şi de această perioadă de „calm”.

Într-un final, am înţeles că erau foarte aproape de a-l aresta, moment în care a apărut informaţia publică şi aici nu ştiu ce s-a întâmplat."

Declaraţiile Adinei Alberts au fost reluate şi pe site-ul Digi 24, cu titlul "Poliţia română era foarte aproape de a-l aresta pe escrocul italian. Mărturia dr. Adina Alberts, cea care l-a reclamat pe falsul doctor estetician".

De notat că materialul nu punctează nicăieri că investigaţia legată de falsul medic Matteo Politi, care opera sub numele Matthew Mode deşi nu avea decât opt clase a fost derulată şi publicată de echipa de ziarişti de la Libertatea, coordonată de Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Ion Florin Ion
    Ce de prostii spune asta!
    Nu conteaza riscul la care erau supusi oamenii ci doar sa aiba militienii timp pt a se scarpina sub "cascheta".
    Vorba lu' nea Puiu!
    ***!
  • Anonim Anonim
    Buna colaboratoare intre timp i-a intrat si ei niste banuti in buzunaras de pe urma macelarului
  • Cristina Stanciulescu Cristina Stanciulescu
    Cum adică ar mai fi fost operate câteva paciente, dar ar fi fost dovezi cu această ocazie? Cum? Cuuum? Așa ceva...
  • Dan Dan
    Ce nenorocita, deci ne spune ca stiau ca ala era fals, dar a mai fost lasat sa opereze cateva paciente, citez: "Pe de o parte, ar fi fost bine, dacă presa ar fi știut, ultimele paciente nu i-ar mai fi intrat pe mână"

    S-a dus marea esteticiana sa minta la teve si astia o lasa
  • Dan Turturica Dan Turturica
    De ceva timp, site-ul Digi24 s-a transformat intr-o antologie a celorlalte site-uri. Stiri copiate brutal, informatii preluate in calupuri, autori fara inspiratie, continut lipsit de noutate. Nu e de mirare ca nu citeaza de unde copiaza, fie ca e vorba fe Libertatea sau de un alt site major din Romania. Pacat! Intre televiziune si site e o mare diferenta de calibru si onoare.

Trimite un comentariu

sus