Skip to main content

iLikeIT, SuperSpeed şi Ce se întâmplă doctore? se întorc în acest sfârşit de săptămână la Pro TV

 
iLikeIT, SuperSpeed şi Ce se întâmplă doctore? se întorc în acest sfârşit de săptămână la Pro TV

iLikeIT, SuperSpeed şi Ce se întâmplă doctore? se întorc la Pro TV în acest sfârşit de săptămână.

Publicitate

Emisiunea de tehnologie, prezentată de George Buhnici începe sâmbătă, 16 februarie, de la ora 10:00 cu informaţii de la CES Las Vegas şi ce se va prezenta la Mobile World Congress Barcelona.

Sâmbătă vor fi prezentate device-urile care îmbunătăţesc traiul suferinzilor, spre exemplu scaunul cu rotile autonom sau cel care îi poate ajuta pe paraplegici să stea în picioare. Din seria gadget-urilor mai puţin obişnuite fac parte litiera care se curăţă singură, oglinda cu comenzi vocale sau dispozitivul inteligent care te ajută să faci whisky sau... ţuică.

De asemenea, în fiecare săptămână, emisiunea va avea un invitat special. Adrian Nartea, protagonistul serialului Vlad de la Pro TV va fi prezent în prima ediţie de sâmbătă.

Oana Cuzino se întoarce cu sezonul 24 din Ce se întâmplă doctore? duminică, 17 februarie, de la ora 10:00. Florin Busuioc este invitatul din prima ediţie, unde va povesti despre problemele de sănătate prin care a trecut la sfârşitul anului trecut.

Oana Cuzino: „În noul sezon ne-am propus să analizam traiul nostru de zi cu zi, al românilor, şi să venim cu idei cât mai bune. Vom merge în laborator cu alimentele noastre tradiţionale şi vom dezbate şi orice mit popular, cum ar fi, de exemplu, pâinea. Daca vrei să slăbesti, trebuie să renunţi, în primul rand, la pâinea cea de toate zilele. Nimic mai fals. Şi că tot vorbim de slăbit, în sfârşit chirurgia bariatrică destinată persoanelor obeze poate fi accesată gratuit şi în unele spitale de stat. Aflăm cui îi este destinată procedura şi care sunt aşteptările”

Tot duminică, 17 februarie va fi difuzată prima ediţie din noul sezon al emisiunii SuperSpeed, începând cu ora 10:30. Bratu şi Giurgea vor prezenta imagini cu noul Porsche 911, un Seat Tarraco şi un autoturism electric, Nissan Leaf.

Costin Giurgea şi Tudor Bratu: „Cea mai urmărită emisiune de maşini va face şi mai mult conţinut pentru online. Ce vom face nou în acest sezon este că vom încerca să împachetăm conţinutul nostru astfel încât să răspundă celor două directive primordiale #giurgeasibratu: o idee memorabilă şi o execuţie spectaculoasă, pentru că #SuperSpeedEAtunciCând aceste două cerinţe sunt îndeplinite”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LM LM
    Emisiunea SuperSpeed este sâmbătă la ora 10:30, la fel ca sezoanele precedente, și nu duminică, așa cum scrie în articol.

Trimite un comentariu

sus