Skip to main content

Emisiunea Pe bune?! a lui Andi Moisescu revine la Pro TV

 
Emisiunea Pe bune?! a lui Andi Moisescu revine la Pro TV

Quiz show-ul Pe bune?! revine la Pro TV cu cel de-al patrulea sezon.

Publicitate

Emisiunea prezentată de Andi Moisescu, cu Natanticu şi Costi Diţă pe post de căpitani pentru cele două echipe, va fi difuzată începând de luni, 25 februarie, de la ora 22:30.

Tot luni, 25 februarie, va fi difuzat şi primul episod al serialului românesc Vlad, care încă nu are o oră de difuzare stabilită.

Cosmin Natanticu şi Costi Diţă îi vor avea ca invitaţi în noul sezon pe Andreea Esca, Irina Rimes, Monica Bârlădeanu, Cabral, Dragoş Bucur, Lora sau Grasu XXL.

Andi Moisescu: „Împreună cu conferenţiarii mei, Costi Diţă şi Cosmin Natanticu, sunt gata să redeschid un nou sezon de comunicări ştiiţifice despre viaţă, dar mai ales despre aspectele ei nebănuite. Cu ajutorul unor invitaţi aleşi pe măsura neaşteptatului din fiecare ediţie în parte, vom încercă să vă surpindem, din nou, mai ceva decât celebrele studii ale cercetătorilor britanici. În fiecare luni, de la 22:30.”

În toamna anului trecut, emisiunea Pe bune?! a debutat pe locul trei la nivel naţional, dar a câştigat primul loc pe targetul urban şi pe segmentul comercial, după cum a scris Paginademedia.ro aici.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georhe Georhe
    Va rog, nu mai difuzati asemenea emisiuni ***, nu ne trebuie.Iar pe uratul, uscativul si ridatul, annoying ul de *** ***, va rog, *** ***
  • D D
    Si pentru postacul antenist "Razvan Putina mile A1 R", aceasta emisiune o poti considera de cultura generala. Cum zice prezentatorul la fiecare intrebare: "doar un raspuns e pe bune".
    De la "In puii mei", sau de la "Acces Direct" ce inveti ?
  • R R
    O emisiune cu tenta sexuala și limbaj licențios dar na ,proteviștilor le place fiindca e pe Pro tv ,daca era pe Antena 1 era jale! Dorule ce pițiponc ești!
  • D D
    "milica", problema e ca, cuvintele vulgare folosite la "Antena 1" nu le gasesti la "Pe bune?!".
    https://www.paginademedia.ro/2019/02/antena-1-campioana-la-injuraturi-si-limbaj-vulgar-gluma-la-bendeac-snspa---scoala-nationala-de-***-ce-amenda-si-au-luat

    Daca ai ajuns sa compari aceasta emisiune cu "Acces Direct"...
  • D D
    Nu plange "milica". Marea emisiune "Asia Express" ce a facut ? Nu zici nimic ? Si de mult laudata ta emisiune "Ultimul Trib" nimic ? Si marele tau serial "Fructul Oprit" ? Ceva comentarii ?
  • mile mile
    pai parca protevistii nu vor emisiuni vulgare, la asta o sa se uite

Trimite un comentariu

sus