Skip to main content

Noul sezon „Last week tonight with John Oliver” e pe HBO GO

 
Noul sezon „Last week tonight with John Oliver” e pe HBO GO

John Oliver a început un nou sezon din „Last week tonight with John Oliver”, emisiune de satiră difuzată şi în România pe HBO GO.

Publicitate

Fiecare episod are o recapitulare a săptămânii şi prezintă o compilaţie de momente amuzante din ştiri şi o poveste principală despre un anumit subiect. În sezoanele anterioare, Oliver a vorbit despre deşeurile nucleare, fuziunile dintre corporaţii, vaccinuri, legile de votare, Brexit, drepturile persoanelor transgender, neutralitatea internetului, datoriile studenţilor, pedeapsa cu moartea, drone, loterii, Donald Trump şi multe altele.

Sezonul 6 din Last week tonight with John Oliver/ Ştirile săptămânii cu John Oliver a început pe HBO GO pe 18 februarie, iar la HBO 3 este difuzat din 22 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

Fiecare ediţie este filmată în New York cu câteva ore înainte de premiera de duminică seara de la HBO US şi e formată dintr-un mix de comentarii tipice lui Oliver, momente pre-filmate şi invitaţi ocazionali.

„Last week tonight with John Oliver” este apreciat de critici şi public, care a câştigat 12 premii Primetime Emmy de la premiera din 2014, printre care şi Outstanding Variety Talk Series în 2016, 2017 şi 2018, Outstanding Writing for a Variety Series în 2016, 2017, 2018 şi Outstanding Interactive Program în 2015, 2017 şi 2018.

Vulture l-a numit pe Oliver „cea mai importantă persoană din televiziune” şi The New Yorker a scris „emisiunea lui John Oliver poate fi considerată cea mai bună şi cea mai pură emisiune”.

John Oliver, Tim Carvell, Liz Stanton, Jon Thoday şi James Taylor sunt producători executivi, iar regizor este Paul Pennolino.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Nicu
    Va rog, daca e posibil, sa va interesati: si-a schimbat Smart FM profilul din punctul de vedere al muzicii difuzate?

Trimite un comentariu

sus