Skip to main content

Televiziunea MTV România se închide. CNA va discuta mâine cererea Pro TV a retragere a licenţei

 
Televiziunea MTV România se închide. CNA va discuta mâine cererea Pro TV a retragere a licenţei

UPDATE. Într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro, reprezentanţii Viacom, care operează brandul MTV, au explicat că MTV va emite în România sub o licenţă cehă şi va fi reprezentat de Thematic Channel.” Declaraţia integrală, în continuare.

Publicitate

La revedere, MTV România. Consiliul Naţional al Audiovizualului are pe ordinea de zi a şedinţei de joi retragerea licenţei MTV România, din portofoliul Pro TV.

De altfel, Pro TV a anunţat recent într-un comunicat că operaţiunile MTV se întorc la licenţiator, Viacom International Media Networks.

Compania mai anunţa atunci că publicitatea pentru MTV (varianta internaţională) şi VH1 va fi vândută în România, de la 1 martie, de regia Thematic Channel.

CONTEXT. MTV România s-a lansat pe 15 iunie 2002, pe licenţa pe care emitea MCM România. În decembrie 2007, Pro TV a preluat MTV România, semnând un contract cu Viacom International Media Networks.
În ultimii ani, televiziunea n-a mai intrat în măsurătorile de audienţă şi nici nu a mai vândut publicitate.
UPDATE. Poziţia Viacom, în continuare:
„MTV va continua să opereze în România şi să fie disponibil pentru telespectatorii de aici. Va opera sub licenţa cehă deţinută de Viacom şi va fi reprezentat de Thematic Channels în termeni de vânzări de publicitate.
Mai mult, incluzând MTV printre canalele deţinute şi operate de Viacom, compania vrea să consolideze poziţia brandului în România. Viacom, ca proprietar al brandului MTV, va acorda drepturi pentru conţinutul digital către furnizorii de servicii, astfel permiţând accesul la servicii digitale noi, precum cele de video on demand şi televiziune de tip catch-up.”
Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Bing e fan taraf tv. Si are doar 45 de kg si 1.55 cm.
  • Iuli Iuli
    Si mai ziceti de alte site-uri ca fac CLICK-BAIT pe facebook.
    Voi ce faceti acum? Acelasi lucru.
  • Bing Bing
    MTV canal pentru derbedei, musculosi si tatuati
  • Genius Genius
    Inchide varianta romaneasca si probabil vom vedea din nou MTV Europe cu publicitate locala
  • Adrian C. Adrian C.
    @Bogdan A 'uitat' sa specifice sursa, adica revista Media Expres; pe frecventa actuala va intra MTV Europe cu publicitate romaneasca si content nelocal.
  • Bogdan Chirea Bogdan Chirea
    Stirea face parte din categoria click bait sau e bazata pe simpla citare a ordinii de zi de pe site-ul CNA ? Mai amuzant decat atat este ca faceti trimitere si la articolul in care se anunta renuntarea la parteneriatul cu CME. In articolul respectiv ne spuneati ca Viacom va opera in continuare in mod indepepedent canalul in Romania si ca s-a decis si cine va vinde publicitatea pentru post. In aceste conditii ce rost avea sa mai faca astfel de planuri si anunturi daca aveau de gand sa il inchida ?

Trimite un comentariu

sus