Skip to main content

OFICIAL. De când iese din grilă Prietenii de la 11, iar Observatorul de prânz al Antenei 1 va fi mai lung cu o oră

 
OFICIAL. De când iese din grilă Prietenii de la 11, iar Observatorul de prânz al Antenei 1 va fi mai lung cu o oră

E oficial. Noile schimbări din grila de dimineaţă a Antenei 1 urmează să se producă în câteva zile, la începutul lunii viitoare.

Publicitate

Din 1 martie, mai multe modificări vor fi operate în programul staţiei. Ştirile vor începe de la ora 12:00, imediat după ediţia de patru ore a matinalului Neaţa cu Răzvan şi Dani. Astfel, programul va dura două ore, de la 12:00 la 14:00.

Totodată, emisiunea Prietenii de la 11 va fi scoasă din grilă.

Modificările au fost anunţate în exclusivitate de Paginademedia.ro la sfârşitul lunii ianuarie (Mai multe detalii, AICI). Reamintim că în aceeaşi zi Neaţa cu Răzvan şi Dani va avea patru ore, faţă de trei, cât are în prezent.

Observatorul prelungit va fi prezentat, în prima parte, de Valentin Butnaru şi Olivia Păunescu, care erau până acum faţa ştirilor de dimineaţă. Alături de ei în platoul producţiei de la prânz va fi şi Andreea Ţopan, în a doua parte. Ea se ocupa şi până acum de pupitrul ştirilor de prânz.

Programul de prânz se va axa pe informaţii din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber şi vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, anunţă reprezentanţii postului.

Jurnalul de dimineaţă, de la 6:00 până la 8:00, vine într-o nouă formulă de prezentatori, din 25 februarie. Mircea Ivan, fostul prezentator al ştirilor din sport de la Digi 24, va prezenta ştirile matinale (după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI) împreună cu Iuliana Pepene. Aceasta din urmă se ocupa de ştirile matinale de weekend.

Observatorul Matinal din weekend urmează să fie prezentat de Anamaria Gudu, prezentatoarea ştirilor la ora 13:00 din weekend, şi Bogdan Alecsandru, venit de la România TV în luna iulie.

Recapitulăm principalele schimbări:

  • Observatorul de prânz se prelungeşte cu două ore: 12:00 - 14:00. Va fi prezentat de formula - Valentin Butnaru, Olivia Păunescu şi Andreea Ţopan.
  • Neaţa cu Răzvan şi Dani va avea patru ore: 8:00 - 12:00.
  • Iuliana Pepene trece la pupitrul ştirilor de dimineaţă, din timpul săptămânii, alături de Mircea Ivan, venit de la Digi 24.
  • Bogdan Alecsandru va prezenta alături de Anamaria Gudu matinalul de weekend.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    pacat ca au scos emisiunea cu ristei
  • LM LM
    Interesant. Nu cred că am mai văzut așa ceva ca prima și a doua parte a unui jurnal de știri să aibă prezentatori diferiți. Cam ciudat, dar să vedem cum va ieși.
    Anamaria Gudu va rămâne și la Observatorul de prânz din weekend? Ar fi fost mai interesant să vedem o prezentatoare nouă în weekend, poate dintre fetele venite de la Digi 24.
  • Silvia Silvia
    Multumesc pentru informatie.
  • Miu Miu Miu Miu
    Ciudata ideea cu observatorul ”Altfel” daca am putea zice așa de la 12,dar poate prinde
  • F F
    Interesanta mișcare pentru un post care face parte dintr-un trust ce are un post de știri.
  • R R
    Foarte bună schimbarea! Mult succes în noua formula! Sunt niște profesioniști! Asteptam si ceva audiențe din 1 martie ,sa vedem cum stau în audiențe!

Trimite un comentariu

sus