Skip to main content

Plecare de la vârful Pro TV. Unul dintre manageri va conduce un grup media din Grecia

 
Plecare de la vârful Pro TV. Unul dintre manageri va conduce un grup media din Grecia

Plecare la vârful managementului Pro TV. Stella Litou, directorul de programe al staţiei în ultimii patru ani, părăseşte postul de televiziune pentru a conduce un alt grup media.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Stella Litou pleacă la Antenna Group, unul dintre cele mai mari grupuri media din Grecia, unde va avea o poziţie importantă în top management. Grupul grecesc este prezent şi în România, prin operaţiuni de radio (Kiss FM, Rock FM, Magic FM) şi prin posturile Kiss TV şi Magic TV.

Stella Litou a venit în Pro TV în ianuarie 2015. Înainte de a se alătura echipei din România, Stella Litou a ocupat poziţia de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria.

Anna Group a fost fondată în 1988 de către Minos Kyriakou, care venea dintr-o familie cu tradiţie de 150 de ani în afaceri în transporturi maritime.

Grupul deţine operaţiuni media în mai multe ţări, printre care Grecia, Cipru, Serbia, Muntenegru, Slovenia şi România.

În Grecia, operează ANT 1TV, cea mai importantă staţie TV.

Nova Television Bulgaria a fost unul dintre succesele comerciale ale grupului: a fost cumpărată cu 3 milioane de dolari în 2000 şi vândută cu 970 de milioane de dolari în 2008

Cine preia programele Pro TV

Zona de programming va fi preluată de Antonii Mangov, care vine din Bulgaria.

În 2008, Antonii Mangov a început să lucreze la Nova Broadcasting Group în Bulgaria, iar în ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generală de programare, planificarea pe termen lung şi poziţionarea grupului, coordonarea conţinutului şi a grilelor locale de programe, precum şi de strategia generală de achiziţii a grupului.

Citeşte şi: PRO TV are un nou director de programe. Stella Litou, de la Nova TV Bulgaria, va fi responsabilă de implementarea grilei de programe în 2015

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jay Jay
    Anca Budinschi era zeul. Au dat afara oameni profesionisti (doar pt ca au lucrat cu Sarbu) si au adus diversi sa testeze si sa invete acolo. Lucrurile merg de cativa ani intr-o inertie. S-a dus locomotiva care tragea industria media in sus.
  • Constantin Constantin
    Îmi aduc aminte grila de programe a PRO TV ului în primii 10-12 ani de emisie,programul începea cu emisiunea matinală și continua cu filme seriale,seara cu filme de toate genurile,chestiunea zilei,roata norocului,riști si câștigi,programe speciale de sărbătorile de iarnă de 1 decembrie ziua PRO TV,de revelion..ce vremuri parcă și sigla pro tv era mai reușită.
  • Mihai Mihai
    Gata, fug toti de acolo. E clar, e ceva putred. Pare ca la Titanic cand toti au fugit de pe barca. Ultimul stinge lumina!
  • bing bing
    fața lunga sa se ia de mana cu aia de la antena 3 de la emisiunea CONSPIRATII
  • Razboinicii Razboinicii
    Ce se dezic acum toti protevistii de oamenii care le pleaca. De ce nu au luat atitudine cand era inca in functie? Mai sunt oameni ca ea, inca in functie, si fac rau statiei? Daca da ... acum este momentul sa ii enumerati! Daca nu, taceti pe vecie!
  • Nebunu Regelui Nebunu Regelui
    Se vede de pe fatza ei ca e o tipa misto, cool, inteligenta, buna la suflet si foarte inteligenta! O s-o plinga toti aia care au mai ramas prin Protv, neconsolati ca le pleaca asa colega si sefa buna!...
  • Adrian Adrian
    Deja PROTV s-a transformat in comedie in sine. Un bulgar face strategia de programe la PROTV. E bine. Multinationala isi face treaba. Pana nu baga in gard cu totul acest post nu se va lasa. E destul sa te uiti in grila de programe si sa-ti dai seama ce manageri performanti sunt acum la PROTV. Niciodata nu a fost mai jos si mai penibil. Managerii straini sunt vai de ei, iar cei romani sunt mediocri absoluti.
  • geo geo
    Duca-se de unde a venit. Ca la cate decizii gresite a luat, ma mir cum de au scapat acum de ea. Prin aceasta promovare, din cate am inteles. Pacat ca cei din conducerea companiei nu acorda incredere managerilor români !
  • dalien dalien
    Byeee :)) Poate cu ocazia asta nu o sa mai apara pe PRO TV tot felu de emisiuni fail cu un singur sezon, facute prost si neperformante.
  • marian marian
    Nu este nici problema sa se duca , prefer un roman la conducere sa poata sa faca programe locale ce doreste romanul nu straini , doamna numai prostii a facut , menegement prost ,du-te doamna ,
  • Allex Allex
    Nu știu ce experiență are acest băiat, nici nu vreau să-mi dau cu părerea despre el. Dar este bine că a plecat Stella Litou! Mai tot timpul lua decizii eronate! Mile’s away, e posibil sa se producă in viitorul apropiat continut local si pentru Pro2. Acesta , alături de Pro Cinema sunt posturile de nișă ale grupului Pro care au potential.
  • Generatia PRO Generatia PRO
    Unde sunt vremurile alea cu Generatia PRO? S-a dus de mult ... Pro-ul traieste acum din inertie si din lipsa reala de concurenta.
  • mile...s away mile...s away
    De-asta nu mai este în picioare decât Pro-TV, pentru că programming-ul a fost de cel puțin patru ani pe mâna bulgarilor, și tot de ei va fi manageriat în continuare.
    Restul pro-urilor sunt modeste.
    Parcă era totuși și Costi Mocanu unul din responsabilii cu programele!
  • Alina Alina
    Dar de ce nu poate conduce acest departament cineva din Romania?
  • Bulgar cu Ceafa Groasa Bulgar cu Ceafa Groasa
    O să vedem programe cu castraveți și gogonele de la bulgari?

Trimite un comentariu

sus