Skip to main content

Premier League continuă încă trei sezoane la Eurosport. Postul a luat şi drepturile pentru Cupa Angliei

 
Foto:  Laurence Griffiths - Getty Images
Foto: Laurence Griffiths - Getty Images

Eurosport va difuza Premier League, campionatul englez de fotbal, pentru încă trei seazone, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Noua întelegere începe din toamnă, odată cu startul noului sezonul. Eurosport a transmis Premier League pentru prima dată în România în anul 2013.

Eurosport anunţă şi achiziţia recentă a drepturilor de difuzare pentru din Cupa Angliei The Emirates FA Cup, începând din acest sezon şi până în 2021.

Newport County - Manchester City şi Manchester United - Chelsea, din actualul ediţie a cupei, vor fi difuzate sâmbătă (16 februarie) respectiv luni (18 februarie). Meciurile vor fi diponibile, în direct, pe Eurosport şi pe Eurosport Player.

Postul din portofoliul Discovery va transmite comentariu local ale partidelor, rezumate din campionatul englez, precum şi materiale video digitale pe platformele Eurosport România.

Victoria Davies, SVP Country Manager Discovery Networks CEE, Mediterranean and Central Asia:

„Reînnoirea drepturilor arată în mod clar importanţa strategică a pieţei româneşti în portofoliul Discovery din regiune, punând cel mai palpitant campionat de fotbal din lume la dispoziţia unui popor care iubeşte cu adevărat acest sport.”

Suntem mândri că am putut contribui la popularitatea extraordinară a Premier League încă din momentul în care am cumpărat prima dată drepturile, în 2013, şi suntem entuziasmaţi să continuăm colaborarea pentru încă trei sezoane. Suntem hotărâţi să alimentăm în continuare pasiunea fanilor sportului din România, printr-o selecţie vastă de evenimente sportive de nivel global.”

Odată cu anunţarea prelungirii drepturilor pentru Premier League până în 2022, suplimentar faţă de cele pentru FA Cup până în 2021, Discovery continuă să construiască, prin brandul Eurosport, un portofoliu fantastic de conţinut pentru pasionaţii de sport din România, fiind deja gazda celor mai mari competiţii de tenis din lume. Adăugăm acestei liste Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, dar şi lansarea recentă a Golf TV. Suntem foarte entuziasmaţi de calitatea pe care o putem oferi, prin conţinutul nostru, pasionaţilor de sport din România şi tuturor partenerilor.”

Eurosport difuzează şi alte competiţii sportive precum cele patru Mari Şlem-uri de tenis, competiţii de ciclism, inclusiv Giro d’Italia, Le Tour de France şi La Vuelta, campionate de snooker şi sporturi de iarnă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Rusine, Eurosport, pentru lipsa de respect fata de publicul din Romania. Degeaba dau bani pe drepturi, daca nu se uita nimeni. De ce nu se uita? Pentru ca HD e aproape obligatoriu in epoca asta. Oricit de bune ar fi meciurile, nu ma voi uita in SD.
    Sa le fie de bine!
  • Adrian Petrean Adrian Petrean
    E absolut penibil ca unul din cele mai tari campionate (daca nu cel mai tare) sa fie transmis la o calitate a imaginii atat de slaba. Nu doar ca e SD, dar e cel mai prost SD din toata grila de programe, atat pe digi cat si pe telekom. Sunt canale care in format SD se vad aproape HD, cu zece clase peste eurosportul romanesc. Pacat ca cei care comenteaza meciurile sunt foarte buni, se pierde intreaga experienta. Iar faptul ca meciurile de duminica nu sunt transmise e un alt mare minus.
  • qwerty qwerty
    eurosport a mai transmis premier league si între 2007 și 2010.
  • Palink Palink
    Super tare, cand altii transmit meciuri 4K, Eurosport isi va bate joc inca 3 ani de noi in SD. Multumim Eurosport!

Trimite un comentariu

sus