Skip to main content

PREMIERĂ. YouTube va acoperi Conferinţa de Securitate de la Munchen cu cinci youtuberi. Unul e român

 
Mikey Hash - Sursa foto: Pagina de Facebook
Mikey Hash - Sursa foto: Pagina de Facebook

Premieră pentru YouTube. Un român se numără printre cei cinci youtuberi europeni trimişi de YouTube în Germania pentru a acoperi Conferinţa de Securitate de la Munchen.

Publicitate

Mihai-Alexandru "Mikey" Hash ("Viral Studios", Romania) şi alţi patru vloggeri din SUA, Dubai şi Germania vor încerca să vorbească pe limba audienţei despre subiecte de geopolitică, securitate, drepturile omului sau schimbări climatice.

Conferinţa de Securitate de la Munchen este un eveniment, desfăşurat între 14 şi 17 februarie, ce reuneşte peste 100 de şefi de stat şi de guvern, miniştri de Externe şi miniştri ai Apărării din întreaga lume. La eveniment va participa inclusiv preşedintele Klaus Iohannis.

Este o premieră pentru platforma YouTube să trimită la un astfel de eveniment creatori de conţinut, care vor realiza interviuri şi relatări pe canalul evenimentului, dar şi pe paginile lor de YouTube.

De ce această mişcare pentru YouTube?

Obiectivul celor cinci creatori de conţinut video este de a-i informa pe tinerii din întreaga lume despre problemele globale importante discutate la conferinţă, spun reprezentanţii YouTube într-un comunicat de presă.

Viitorul Uniunii Europene, relaţiile dintre Vest şi Est şi relaţiile transatlantice vor printre temele de interes precum şi cele legate de drepturile omului şi schimbările climatice.

Ana Kasparian, TheYoungTurks:

„În calitate de millennial preocupat de geopolitică, sunt conştientă de importanţa dialogului deschis dintre liderii din toată lumea. Ştiu şi că ceilalţi colegi sunt la fel de interesaţi de subeict ca şi mine. Fie că e vorba despre securitate, energie, cultură, tehnologie sau societate, tinerele generaţii vor să fie implicaţi în discuţiile şi politicile care vor veni. Vocile noastre trebuie să fie auzite. Cu ajutorul #yourMSC, putem lua legătura şi chiar influenţa decidenţii fără să conteze etnia sau statusul socioeconomic”

Mirko Drotschmann, MrWissen2Go:

„Pentru mine, ca jurnalist, această formulă este o oportunitate unică de a pune întrebările, care mă preocupă pe mine şi pe generaţia mea, direct politicienilor de la conducere precum şi a altor participanţi de la Conferinţa de Securitate de la Munchen. Se întâmplă mult prea rar ca cei care iau deciziile să intre în dialog cu generaţia mai tânără, aşa că abia aştept acest proiect.”

Cine sunt cei cinci vlogeri care vor acoperi Conferinţa de Securitate de la Munchen şi care au, împreună, un reach de opt milioane de abonaţi:

  • Ana Kasparian ("The Young Turks", SUA),
  • Haifa Beseisso ("Fly With Haifa", Dubai),
  • Mirko Drotschmann ("MrWissen2Go", Germania),
  • Mihai-Alexandru "Mikey" Hash ("Viral Studios", Romania)
  • Robin Blase ("RobBubble", Germania)

Proiectul este realizat de YouTube, în colaborare cu Studio71, o subsidiară a ProSiebenSat.1, un studio digital specializat în zona de branded entertainment, digital, TV şi producţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgian Georgian
    Mikey e unul dintre putini youtuberi romani care a creat ceva de pe urma unui canal. Are in spate o intreaga companie creata de pe urma canalului sau de youtube. E un om care stie multe si nu sta doar pe un singur fel de continut. Majoritatea oamenilor il stiu doar pentru doza de has dar in ultimu timp incearca sa creeze continut cat mai bine realizat in care sa prezinte lucruri cat mai ample si de interes. E normal sa fie romani cu mai multi abonati ca el cand majoritatea celor ce urmaresc aceasta platforma sunt copii si el nu prinde cu continutul din ultima perioada la acest public. Nu ai cum sa chemi la o asemenea conferinta un om care are 12-13 ani si nu face mare lucru. E normal sa chemi un om ce stie ce are de spus si poate reprezenta cu brio acea tara.
  • Alin Alin
    Gandacei de internet
  • bing bing
    izabela stress are mai multi abonati decat mikey doza de has / hasis

Trimite un comentariu

sus