Skip to main content

S-a „furat” şi România furată. Proiectul de investigaţii de pe Digi24, scos de pe post

 
S-a „furat” şi România furată. Proiectul de investigaţii de pe Digi24, scos de pe post

Decizie de ultim moment la Digi24. Postul a decis să renunţe la „România furată”, seria de investigaţii lansată de post în urmă cu cinci ani.

Publicitate

Programul ar fi trebuit să intre pe post duminică seara de la 21.30, în cadrul „Jurnalului de seară”, dar nu s-a mai întâmplat.

Seria de investigaţii România furată era coordonată de jurnalista Oana Despa din anul 2014. Programul a fost gândit ca o serie de investigaţii despre devalizarea unor companii de stat precum Siderca, Bancorex, Loteria, Tractorul Braşov, Serele Codlea, Sidex sau ICA.

Echipa a realizat şi documentarul despre dezastrul de la clubul Colectiv intitulat „Un minut şi o secundă”.

Departamentul România Furată a fost coordonat de jurnalista Oana Despa.

De-a lungul timpului, prin echipa România furată au trecut nume precum:

  • Oana Dobre
  • Anca Simina (acum la Europa FM)
  • Cristian Vasilcoiu (şef pe comunicare la Ministerul Muncii)
  • Alina Bădălan
  • Ana Poenariu (acum la Rise Project)
  • Gerhald Ernst (jurnalist la Observator)
  • Sorina Matei (acum la B1 TV)

Paginademedia.ro a scris despre posibilitatea ca România Furată să nu mai fie în grila Digi 24, aici, în contextul unor modificară importante prin care trece staţia (inclusiv varianta ca Digi 24 să se tranforme într-un post mai apropiat de unul generalist, decât de ştiri).

  • În urmă cu o aproape două săptămâni, Robert Găinescu, adus din Pro TV pe poziţia de director al Digi 24, a fost trecut pe o altă poziţie. Apoi, au fost desfiinţate staţiile locale Digi 24. Totodată, cea mai mare parte a contractelor pe perioadă determinată nu au mai fost prelungite.

Citeşte şi:

Pregăteşte Digi 24 o schimbare majoră, o repoziţionare ca o staţie mai mult generalistă? Ce spun oficialii televiziunii


EXCLUSIV. Ultima oră: Digi24 închide staţiile locale


EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Muşat părăseşte postul. Alţi câţiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc


OFICIAL. Digi explică închiderea staţiilor locale


Cum vede un om de televiziune situaţia de la localele Digi24. Închiderea staţiilor era „Varianta B”



Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • minune minune
    S-a terminat sacu cu bani de la rcs. Se reduc cheltuielile prin orice mijloace. Emisiunea aia consuma destule resurse, deci trebuia scoasa de pe post. Cati ati fi platit pentru acea emisiune? Sa fim seriosi. Vreti bun si gratis. Nu se poate. Preli poate sa latre mai mult pe aceiasi bani. Pai asta e afacere.
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Au adus o gramada de 'experti' din trustul PRO, la ce va asteptati? La stiri obiective, calitative, scrise si realizat profesionist? La coloana vertebrala? Ei, as! Ia neamule de aici clickbait! Ia prostie, ia mizerie, ia titluri bombastice care n-au nicio legatura cu esenta strii/articolului, ia cancan si stiri de cea mai joasa speta, ca doar asta iti place! Au capusat tot trustul cu atenta supraveghere a unei parti a boardului Digi si il manelizeaza cu fiecare zi care trece. Tot inainte! in groapa..
  • Cristian Cristian
    Da, era de asteptat. Cand spui adevarul devii incomod ! Incet, dar sigur, acest post pierde credibilitatea avuta. Pacat !
  • johhny bravo johhny bravo
    Mai era o emisiune, Din interior. Dusa si aia.
  • Boro Boro
    Incepe sa se strice si acest post...De la neutru observ ca migreaza spre stanga.
  • Cristian Cristian
    Ce l mai bun program de investigatii. Alaturi de cel de la pro tv.pacat. și Digi 24 vireaza către coaliția de guvernare
  • andrei andrei
    Bine ca au rezolvat-o si pe asta:) ca le statea in gat de multa vreme. Jurnalul de seara cand se scoate? A! pardon! Nu se scoate ca domnul Prelipceanu e un bun executant al ordinelor venite de sus si aparat de eliminarea din grila. Oricat de plictisitor si privitor in gol ar fi, ce-i al lui e pus deoparte. De sefii din RCS. Dumnezeu cu mila la Digi24...
  • bing bing
    poate ca nu mai au subiecte de tocat

Trimite un comentariu

sus