Skip to main content

Șeful Antena Group a părăsit compania după un an. Unde merge

 
Șeful Antena Group a părăsit compania după un an. Unde merge

Un an a ținut relația cu Antena Group. George Ureche, șeful Antena Group, a revenit, din luna februarie, la compania de audit Pricewaterhouse Cooper (PwC) ca lider al echipei M&A, anunță reprezentanții PwC.

George Ureche se întoarce practic în compania pe care a părăsit-o în urmă cu un an. El a fost numit la conducerea Antena Group în februarie 2018, după o experiență de șapte ani în PwC și alți 10 în industria de media, în grupul MediaPro. 

Publicitate

Cine conduce acum Antena Group? Paginademedia.ro i-a contactat pe reprezentanții Antena Group pentru o poziție. Vom face update de îndată ce o vom primi.  

Luca Martini, Lider de Servicii de Consultanță pentru Management, PwC România:

„George este parte a familiei PwC, iar revenirea sa în cadrul firmei a fost alegerea naturală. Împreună cu el, sunt convins că PwC are cea mai bună echipă de tranzacții din România, un fel de one-stop-shop pentru companiile interesate de fuziuni și achiziții, abordând tranzacțiile din toate unghiurile posibile - de la corporate finance, la servicii de tranzacții și analize due-dilligence, dar și având în vedere implicațiile fiscale și juridice ale acestor operațiuni.”

George Ureche, Lider de Tranzacții, PwC România:

„Am activitatea de consultanță în ADN-ul meu profesional, iar întoarcerea în cadrul PwC înseamnă într-un fel revenirea acasă. PwC are o echipă excelentă de profesioniști de tranzacții, care combină o vastă expertiză tehnică cu o cunoaștere în profunzime a diferitelor sectoare economice și o înțelegere a contextului de afaceri din România.”

George Ureche are un doctorat în Statistică (Academia Română) și un MBA în cadrul Telfer School of Management și Academiei de Studii Economice din București.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Din ce spun cei de acolo, Ionita Mihai a preluat fraiele. Ureche a fost ajutat sa plece, nu a plecat el de capul lui, la inceput de ianuarie. Durata contractului este sub un an, calculati data reala de inceput, nu cand a fost anuntat. Ceva nu s-a auzit bine in aceasta relatie contractuala de a durat asa putin.
  • Alo,***,***,nu vorbim,despre gramatica,ci despre niste escroci..pe tine ,ce te doare:Tema discutiei sau cauti nod in papura la altii? Daca esti corect,da-ti numele real,nu te ascunde dupa un personaj,celebru dar si hidos,in acelasi timp.Numele meu real il afișeze,mai jos,dar tu,numai de virgulă te legi probabil esti cocoșat,precum personajul respectiv.Ciocu mic,frate,ca nu prea le ai cu intelectul..probabil esti psdaldist..Doamne iartă și păzește..
  • [email protected] ai învătat limba română la fără frecvență ? ce faci fratele meu cu atâtea virgule ? Doamne apără și păzește....
  • Asta a fost detasat in interes de serviciu. Adica a primit oridin si s-a conformat. Ordinu se executa! Sa traiti!
  • Credeam ca de la Antena 3 a plecat. Dar vad ca de la Antena Group care nu detine Antena 3. De Antena 3 SA se stie ceva?
  • Da,am auzit,,ce crezut ca sunt vreun "dezinformat"...dar,da,tind sa iti dau dreptate,fiindcă și Basil, și, Georges,sunt genul de oameni,care se duc,după,cum le falfaie "les moustaches".
  • Nu vi se pare,ca,aduce un pic,cu marele guru psdist,Dragnea ?,wow,se pare ca mustata,tip,"coadă de cal",e la moda ,la gașcă lui Felix..

Trimite un comentariu