Skip to main content

Şeful Antena Group a părăsit compania după un an. Unde merge

 
Şeful Antena Group a părăsit compania după un an. Unde merge

Un an a ţinut relaţia cu Antena Group. George Ureche, şeful Antena Group, a revenit, din luna februarie, la compania de audit Pricewaterhouse Cooper (PwC) ca lider al echipei M&A, anunţă reprezentanţii PwC.

Publicitate

George Ureche se întoarce practic în compania pe care a părăsit-o în urmă cu un an. El a fost numit la conducerea Antena Group în februarie 2018, după o experienţă de şapte ani în PwC şi alţi 10 în industria de media, în grupul MediaPro.

Cine conduce acum Antena Group? Paginademedia.ro i-a contactat pe reprezentanţii Antena Group pentru o poziţie. Vom face update de îndată ce o vom primi.

Luca Martini, Lider de Servicii de Consultanţă pentru Management, PwC România:

„George este parte a familiei PwC, iar revenirea sa în cadrul firmei a fost alegerea naturală. Împreună cu el, sunt convins că PwC are cea mai bună echipă de tranzacţii din România, un fel de one-stop-shop pentru companiile interesate de fuziuni şi achiziţii, abordând tranzacţiile din toate unghiurile posibile - de la corporate finance, la servicii de tranzacţii şi analize due-dilligence, dar şi având în vedere implicaţiile fiscale şi juridice ale acestor operaţiuni.”

George Ureche, Lider de Tranzacţii, PwC România:

„Am activitatea de consultanţă în ADN-ul meu profesional, iar întoarcerea în cadrul PwC înseamnă într-un fel revenirea acasă. PwC are o echipă excelentă de profesionişti de tranzacţii, care combină o vastă expertiză tehnică cu o cunoaştere în profunzime a diferitelor sectoare economice şi o înţelegere a contextului de afaceri din România.”

George Ureche are un doctorat în Statistică (Academia Română) şi un MBA în cadrul Telfer School of Management şi Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Patric Patric
    Din ce spun cei de acolo, Ionita Mihai a preluat fraiele. Ureche a fost ajutat sa plece, nu a plecat el de capul lui, la inceput de ianuarie. Durata contractului este sub un an, calculati data reala de inceput, nu cand a fost anuntat. Ceva nu s-a auzit bine in aceasta relatie contractuala de a durat asa putin.
  • Cristian Cristian
    Alo,***,***,nu vorbim,despre gramatica,ci despre niste escroci..pe tine ,ce te doare:Tema discutiei sau cauti nod in papura la altii? Daca esti corect,da-ti numele real,nu te ascunde dupa un personaj,celebru dar si hidos,in acelasi timp.Numele meu real il afișeze,mai jos,dar tu,numai de virgulă te legi probabil esti cocoșat,precum personajul respectiv.Ciocu mic,frate,ca nu prea le ai cu intelectul..probabil esti psdaldist..Doamne iartă și păzește..
  • quasimodo quasimodo
    Cris@ ai învătat limba română la fără frecvență ? ce faci fratele meu cu atâtea virgule ? Doamne apără și păzește....
  • Bing Bing
    mustacios ca dragnea...probabil are acelasi comportament de vulpe argintie sireata
  • mile mile
    Asta a fost detasat in interes de serviciu. Adica a primit oridin si s-a conformat. Ordinu se executa! Sa traiti!
  • Mihai Mihai
    Credeam ca de la Antena 3 a plecat. Dar vad ca de la Antena Group care nu detine Antena 3. De Antena 3 SA se stie ceva?
  • Cris Cris
    Da,am auzit,,ce crezut ca sunt vreun "dezinformat"...dar,da,tind sa iti dau dreptate,fiindcă și Basil, și, Georges,sunt genul de oameni,care se duc,după,cum le falfaie "les moustaches".
  • Eu Eu
    De Vasile Dancu ai auzit?
  • Cris Cris
    Nu vi se pare,ca,aduce un pic,cu marele guru psdist,Dragnea ?,wow,se pare ca mustata,tip,"coadă de cal",e la moda ,la gașcă lui Felix..

Trimite un comentariu

sus