Skip to main content

Site-ul fostei revistei The One a ajuns la o firmă de imobiliare. Cât a plătit pentru domeniu?

 
Site-ul fostei revistei The One a ajuns la o firmă de imobiliare. Cât a plătit pentru domeniu?

Domeniul deţinut de fosta revistă The One nu mai are nicio legătură cu publishingul. Şi-a schimbat proprietarul, după ce a fost vândut la licitaţie. La ce preţ a fost vândut site-ul? Suma, în continuare.

Publicitate

One.ro, adresa la care altădată se găsea revista cu Andreea Esca redactor-şef, din portofoliul grupului Mediafax, găzduieşte acum oferte imobiliare. De ce? Pentru că One.ro a intrat în portofoliul companiei One United Properties.

Domeniul a fost cumpărat la licitaţie, după falimentul revistei The One, publicaţie lansată de grupul lui Adrian Sârbu.

Cât a costat domeniul one.ro?

One.ro a fost cumpărat de dezvoltatorul imobiliar One United Properties în urmă cu câteva luni, la preţul de pornire al licitaţiei.

Mai exact, 154.000 de lei, adică peste 30.000 de euro.

One United Properties este o companie care dezvoltă proiecte imobiliare. A fost fondată de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu.

Faliment după zece ani de apariţie

Compania Publione Media, care edita, în trecut, revista The One, a intrat în faliment în 2017, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Firma din grupul deţinut de Adrian Sârbu a editat revista până în 2016, când publicaţia şi-a întrerupt apariţia pe print. Până în 2015, publicaţia a fost coordonată editorial timp de zece ani de Andreea Esca.

Falimentul a fost pronunţat la sfârşitul lunii aprilie 2017, la cererea companiei.

Citeşte şi: Compania care edita revista The One, deţinută de Adrian Sârbu, a intrat în faliment

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    si uite asa, Esca-in buzunarul careia au mai intrat niste banuiti de-o ciorba-va promova cu mult aplomb afacerile baietilor destepti din The One :)
  • Dorin Dorin
    Si daca pune link pui nofollow la, link
  • Bing Bing
    nu ar trebui sa puneti link catre site-ul one.ro intrucat se transfera si page rank juice catre acel site. Lasati doar text

Trimite un comentariu

sus