Skip to main content

VIDEO. Telekom, campanie cu „bip” de Ziua Îndrăgostiţilor: „Abonamentul tău te bip...”

 
VIDEO. Telekom, campanie cu „bip” de Ziua Îndrăgostiţilor: „Abonamentul tău te bip...”

Telekom intră pe TV cu o nouă campanie de produs, de Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobete cu....„bip”, după modelul clipurilor în care se cenzurează cuvintele licenţioase.

Publicitate

Cele două spoturi publicitare surprind patru cupluri, fericitul care are abonament Telekom şi internet la discreţie şi nefericitul cu abonament de la altă companie care n-are pic de internet.

La final, vocea din spot ne spune:

„Dacă te simţi ca Mihai/Dan, abonamentul tău te *bip*, spune-i adio şi portează-te la Telekom”

Din comunicatul Telekom aflăm că noua campanie „este construită în jurul mesajului „Spune adio limitărilor! Dacă abonamentul tău te înşeală, nu îţi oferă tot ce doreşti sau te constrânge în orice fel, spune-i adio”.”

Ce se ascunde în spatele bip-ului?

I-am întrebat pe reprezentanţii Telekom ce se ascunde în spatele „bip”-ului. Ce au răspuns aceştia:

„În ceea ce priveşte noile spot-uri TV, conceptul creativ oferă consumatorilor opţiunea de a alege un răspuns care să exprime propria percepţie în privinţa abonamentului de telefonie mobilă pe care îl au şi să decidă, în consecinţă, portarea în reţeaua Telekom. Totodata, acest concept îi implică în mod activ pe consumatori în campania noastră.”

În ce constă oferta?

Orice client care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Telekom şi optează pentru un abonament mobil va avea primele trei luni gratuite. Abonamentul se numeşte Mobil 5 şi va consta, după trecerea celor trei luni din ofertă, 5 euro, fără o perioadă minimă contractuală.

Spoturile publicitare, în continuare:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bing Bing
    bip ca nu mai stiu cum sa taie capul celorlalti operatori
    cu noile campanii bip ataca orange romania, asta vor
    mai erau acum cateva saptamani altele de la telekom... Daca ai abonament la Orange inseamna ca ai fost Pacalit, Vino La Telekom sa te pacalim si noi (mai tare)

Trimite un comentariu

sus