Skip to main content

EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Muşat părăseşte postul. Alţi câţiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc

 
EXCLUSIV. Ce se întâmplă la Digi 24? Tudor Muşat părăseşte postul. Alţi câţiva reporteri pleacă. Contractele nu se mai prelungesc

EXCLUSIV. Val de plecări din Digi 24. Tudor Muşat, unul dintre principalii prezentatori ai postului, părăseşte televiziunea. La fel, aţi câţiva reporteri, dar şi editori şi producători. Totodată, multe dintre contractele pe perioadă determinată nu mai sunt prelungite.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Tudor Muşat este cea mai "sonoră" dintre plecările din Digi 24. Aseară a fost ultima emisiune 24/7 prezentată de Tudor Muşat la Digi 24.

Jurnalistul Tudor Muşat era în echipa postului de ştiri din martie 2014. Înainte de Digi 24, Tudor Muşat a moderat emisiuni la postul Realitatea TV.

Contactat de Paginademedia.ro, jurnalistul a confirmat plecarea.

Tudor Muşat, pentru Paginademedia.ro:

"Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24).

Ca atare, o forma de colaborare flexibila. Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au imbracat diverse forme: "Romania 24", "24 intr-o ora", "Impartial", precum si alte proiecte editoriale punctuale.

În momentul de fata nu exista un nou proiect in care sa fiu implicat, ca atare si respectivul contract de prestari servicii dintre parti inceteaza, este suspendat.

Daca vom mai avea proiecte comune in viitor ramane de vazut.

Cred ca reputatia profesionala, tipul de jurnalism pe care il practic si imaginea mea publica au fost intotdeauna compatibile cu tinuta si stilul Digi24 de-a lungul acestor ani si pot spune ca m-am regasit pe deplin in acest parteneriat".

Carte de vizită

Tudor Muşat a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Lucrează în audizovizual de peste 20 de ani. A intrat în presă ca reporter la Mediafax şi la postul de Radio Pro FM.

A trecut la Radio Total, ca redactor de ştiri, în 1993, când Cornel Nistorescu abia lansase staţia. A ajuns apoi director general al postului.

Timp de trei ani, între 1996 şi 1999, a fost redactor şi prodcător la BBC Londra.

Val de plecări cu reporteri şi editori

Mai mulţi reporteri părăsesc postul de televiziune. Dar şi editori şi producători.

Din informaţiile Paginademedia.ro, pleacă Francesca Simionescu (social), Mihaela Brazdeş (social), Arina Delcea (politic) şi Cristi Popa.

Alte nume care pleacă sunt George Simionescu (producător) şi Andra Mitu (editor).

Contractele determinate, neprelungite. Planuri de închidere a staţiilor locale

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cele mai multe dintre contractele pe perioadă determinată nu vor mai fi prelungite.

Totodată, conform aceloraşi surse, Digi 24 ar avea în plan închiderea staţiilor locale.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Stan Vasile Stan
    An electoral, lumea media se adaptează, iar ceea ce nu "incapea" în planurile lor de acțiune ptr 2019-2020 s-a dus. Tudor Mușat e unul dintre cei care "n-au incaput". Asistăm Oare la crearea unui nou Digi 24, obedient și plin de instrumente de manipulare media. Vom vedea asta cu siguranță dupa "analiștii politici" care se vor perindă pe post în acești doi ani si prin moderatorii care-i vor chinui săptămână de săptămână.
    Mișcarea poate fi si semnalul ca solutia cu emisiuni realizate de firmele celor care mediază nu mai merge. Firmele astea sunt greu de prins în laț și de aceea sunt trimise la plimbare.
    Exista si pericolul, probabil, ca "baietii" sa dea în gât postul ptr cine stie ce matrapazlîcuri și sa-l arunce în aceiași "cusca" cu Realitatea Tv, de unde nu stiu daca cineva îi mai poate salva, cușca fiind una Faradey, de fabricatie estica
  • Didi Didi
    Deci nu cred asta. Îmi vin si foarte multe idei în cap acum. Dar propagandistul obscur al tenebrelor ctp o mai ramâne?
    Astazi pe bursa digi comunication adica tot trustul aproape era pe + în care cum zicea un ministru all finantelor/ economiei(PSD) aici sunt bagati in active cumva "fondul de pensii" all românilor ca sa creasca bine. Oricum Tudor musat cred ca avea un salariu foarte made si nemeritat. Digi este o statie foarte veche a ajuns sa aibā 7 ani al lui tesari-milionarul fara chip si e basist cel putin a fost, e de pe vremea ce când s-a închis 0tv -ul coca si ala se pretindea a fi de stir lânga vracii asemenea. Sa se duca sa se angajeze la A3 poate:))))
  • teodor teodor
    Și, Cosmin ...................... rezistă penibilă treabă pe acolo.
  • vremea vremea
    lasa ca ii iau eu locul lui musat
    luni le trimit CV-ul meu
  • George George
    Ups, propaganda progresista in Romania primeste o mica lovitura. Nu renuntati baieti, continuati lupta, orice SJW stie ca pana la urma postmodernismul castiga si in Romania!
  • Z Z
    Normal ca pleaca toata lumea. De ce ar mai ramane? Salarii mizerabile, zeci de ore muncite degeaba in frig, ploaie, soare si multumire zero...Ce revolutie sa faca oamenii? De cate ori deschideai gura sa zici ceva erai amenintat..daca nu iti convine pleaca! Dupa atatia ani de munca inchid si statiile locale. In ritmul asta pana la toamna Digi24 nu mai exista!
  • Octavian Octavian
    Ne va lipsi cu siguranta.Mare profesionist,mare caracter.
    Asteptam asadar un nou contract,bineinteles tot la Digi Tv.
  • johhny bravo johhny bravo
    La doua zile dupa ce il dau jos pe Gainescu. Ar fi mai corect sa spuna ca inchid statia, asa demoralizeaza oamenii care au mai ramas.
  • asterix asterix
    Bai frate, nu se poate asa ceva. Fir-ar sa fie de treaba. Pleaca nume sonore cum este Tudor Musat, dar Lazareasca ramane acolo sa ne siluiasca cu figura ei acra si seaca. Nimic nu o misca de acolo, iar pe Sanda Nicola o tin la miezul noptii cand tipa este mult prea buna pentru ora aia. Trebuie o mana de fier acolo cel putin pe partea de ce se vede pe sticla si Digi24 trebuie sa se reinventeze naibii. Sunt pe acelasi intro-uri si formate din 2012 de cand s-a lansat. Nimic nou in aspect, in prezentare, totul ca acum 7 ani. Au devenit prea predictibili si neoriginali desi apreciez foarte tare calitatea jurnalistica a unora din televiziune. E pacat, chiar mare pacat. Singura televiziune de stiri echidistanta si de bonton dar pacat ca sufera enorm la prezentare si felul cum se vinde sau cum se afiseaza pe sticla. Eu sper intr-o revolutie acolo. Sunt convins ca au potential, vointa mai trebuie.
  • Adriana Adriana
    Ce se întâmplă cu Anca Suciu, Claudiu Mihuț, Mihaela Crețu, Iulia Pop și restul reporterilor?. Mie îmi pare rău de Mihuț în primul rând deoarece a fost unul din prezentatori mei preferați de la stațiile locale Digi. Unde se duc Cristian Popa, Arina Delcea?

Trimite un comentariu

sus