Skip to main content

TVR retrage un ziarist de pe PSD şi Parlament pentru că "e prea agresiv". Jurnalista ia demisia în calcul

 
TVR retrage un ziarist de pe PSD şi Parlament pentru că "e prea agresiv". Jurnalista ia demisia în calcul

Un jurnalist de la Ştirile TVR a fost retras de conducerea departamentului de pe domeniile pe care le acoperea de câţiva ani. Motivul: jurnalista ar fi "prea agresivă".

Publicitate

Detalii, în continuare:

Andreea Dumitrescu lucrează la TVR de doi ani, perioadă în care s-a ocupat, în principal, de PSD, de Parlament şi de Curtea Constituţională. Are şase ani de presă, iar înainte de Televiziunea Publică, tot de politic s-a ocupat.

Astăzi, conducerea i-a oferit o altă alternativă.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată, astăzi, la şefa ştirilor, Mădălina Rădulescu. Conform aceloraşi surse, jurnalistei i s-a reproşat că ar fi "prea agresivă". Ca atare, i s-a oferit o variantă de "compromis": un alt domeniu de acoperit, şi anume primăriile.

"În acest caz, îmi dau demisia", ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discuţia cu şefa ştirilor TVR venea după ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezentă, printre altele şi la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus câteva întrebări premierului Viorica Dăncilă.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu nu a comentat informaţiile. Doar că "ia în calcul demisia", fără a preciza care sunt motivele acesteia.

Legat de întâlnirea cu şefa ştirilor, Mădălina Rădulescu şi de informaţiile Paginademedia.ro: "nu pot comenta în niciun fel informaţiile pe care le deţineţi", a spus, scurt, jurnalista.

Până la ora redactării ştirii, Mădălina Rădulescu nu a putut fi contactată.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kentache kentache
    Retrage un jurnalist "de pe psd". Aoleo, pai ce-am facut ma nene ma, o ardem si noi corect cu limba romana sau n-o mai ardem deloc ?
  • Claudia Claudia
    prea agresiva cu PSD? dar ce au zis, ca sunt toti hoti ce au nevoie de puscarie si confiscat locuinte si conturi si masini?
  • Ioana Ioana
    "Alta alternativa"??? Pe bune???
  • Paco Paco
    Madalina Radulescu e un fel de zapciu care trateaza subordonatii precum ***. Zero strategie editoriala, obedienta fata de Sassu (pe vremea cand politrucul era PDG ea a fost director al Stirilor) si de Gradea, barfoteca la maxim. Singura mare idee, de tot rasul, pe care a emis-o a fost aducerea lui Nicolae Melinescu, ex-crainic ceausist, pe post de consultant. In rest, este una din figurile sinistre care a contribuit din plin la prabusirea audientelor. Pentru cine nu stie, a mai prestat vreo zece ani la televiziunile Varanului - unde lucra pe la spate pe toata lumea - si a mai dat din coada pe la ceva ziare obscure.
    Ca femeie, e visul oricarui telespectator: frumoasa de pica, inteligenta de te indoaie, coerenta de te uimeste. N-ar fi rau sa dea niste probe la pupitrul Stirilor sau la ceva live, sa socheze audienta.
  • 121 121
    @Ciprian Andreea Gurban nu e la Antena 1?
  • bing bing
    TVR happy moments
    distractie pentru toti
  • Ciprian Ciprian
    A suparat o pe anca alexandrescu, la fel ca alti jurnalisti.. Ionut gheorghe - tvr, Andreea gurban - digi tv... Baiatul de pe tehnic digi tv alocat pe guvern, din alte vremuri.. Si lista poate continua, cei acreditati pe guvern, psd sau camera deputatilor stiu mai bine... Diavolul tazmanian loveste din nou:))
  • jk jk
    Marian cred ca ai gresit articolul,momentan nu e niciun R aici
  • Adriana Adriana
    Știe cineva pe cine o aduce în locul ei?
  • marian marian
    Du-te ma si te culca esti plecat cu........... totul are o limita ,R

Trimite un comentariu

sus