Skip to main content

VIDEO. Cum îl pune la punct Alex Dima pe Liviu Dragnea, după ce șeful PSD îi spune „Vii cu mine în baie”

 
VIDEO. Cum îl pune la punct Alex Dima pe Liviu Dragnea, după ce șeful PSD îi spune „Vii cu mine în baie”

VIDEO. „Vii cu mine în baie?!” i-a spus Liviu Dragnea jurnalistului Alex Dima de la „România, te iubesc” pe holurile parlamentului.

Jurnalistul încerca să-l întrebe pe șeful PSD despre promisiunile făcute de partid în campania electorală. Despre autostrada Lugoj - Deva, despre Sibiu - Pitești. Despre cele opt spitale regionale promise. 

Publicitate

„Aveți vreun sentiment de mustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite până acum?”, l-a întrebat Alex Dima. 

Dragnea îi răspunde cu o altă întrebare: „Așa se fac interviurile?! Vii cu mine în baie?!”

„Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie?” i-a răspuns consternat Alex Dima. 

Redăm în continuare momentul video care a devenit viral în scurt timp după ce a fost publicat pe pagina de Facebook a jurnalistului: 

Citește și: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Voi, astia de nu stiti cine e Alex Dima si n-ati auzit de "Romania, te iubesc", habar n-aveti pe ce lume traiti.
    Alex Dima este unul dintre cei mai buni jurnalisti de investigatie de la noi, dar n-aveti voi de unde sa stiti. Vai de bula voastra spalata pe creier ;)
  • Johnno, scoate ceara din urechi. A spus "Romania, te iubesc!"...asa se numeste emisiunea pentru care face reportaje Alex Dima. N-are nicio legatura cu Romania TV.
  • așa....încă mai aștept să văd cum l-a pus la punct. cred că dra Bunea a fost ușor luată de val ,alex dima are un fan printre oamenii ce se ocupă de pagina de media :)
  • Obraznic si plin de tupeu ziaristul ala, nu ca Dragnea e mai altfel, dar daca ai tupeu sa te iei la misto cu Dragnea sau cu oricine si apoi soliciti interviu, esti naiv, s-o crezi tu ca iti da un interviu :))) Artagos si pus pe harta acel tanar si neexperimentat ziarist, trebuie sa invete mai intai sa se comporte.
  • "De la Romania Tv sunt". E de la Romania TV? :)))))))))))))))))
    Cum au ajuns si astia sa-l convinga sa le dea interviu, pe bune? Asa face PRO reportaje?

Trimite un comentariu