Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, bătut în ring, din nou. A fost făcut KO în doar câteva secunde

 
VIDEO. Mircea Badea, bătut în ring, din nou. A fost făcut KO în doar câteva secunde

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, motociclist cu care se bătuse şi în trecut, scrie Gsp.ro.

Publicitate

Lupta a durat cel mult cinci secunde. Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenţia medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV şi-a revenit.

La scurt timp după ce momentul video a ajuns în online, Badea a reacţionat pe pagina sa de Faceook:

Mircea Badea: „Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa.”

Aceasta e a doua oară când Mircea Badea ia bătaie de la acelaşi Teodor Tedi Emi. Prima dată s-a întâmplat în 2014. Pe larg AICI

Momentul în care Mircea Badea este făcut KO, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bing Bing
    Badea se da prea mult in spectacol si iata ca nu a rezistat
  • 1q 1q
    bă....omul, badea adică, are cojones. să te expui intr o luptă inegală cu un sportiv cu experiență. eu nu știu de ce a acceptat sportivul, că efectiv nu e ceva cu care să te mândrești ,anume că ai invins pe unul cu vreo un deceniu mai batran, fără nicio experientă in lupte de contact....straniu că s-au luat iar. sunt curios ce a provocat noua întâlnire.
  • Cristian Cristian
    Spagatonul lui Gadea,aragazul cu patru ochiuri de la Washington Clubul lui Felix Securistul,trebuie sa isi ia o vacanță,mai îndelungată,daca se poate...pt recuperare fizicolocomotorie,***..omul,chiar e capiat,pe onoarea mea de familist...dar,pe a lui ,cine o repereaza?conul Gadea,după cum se vede
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Caftangiul chelios e mai înalt decât Badea, îl depăşeşte la alonjă şi la tehnică, e şi mai tânăr, nu mai spun că e sportiv de performanţă. Nu e tocmai o decizie de adult responsabil de 40 şi ceva de ani să te urci în ring cu ***, dar e semn clar că omul are cojones. Dacă nu l-ar chema Badea, l-aş bănui că nu e român.

    Din partea mea, respect.
  • gigi b gigi b
    Ft-l in gura de hastag pesedist, ia o gramada de bani pe vrajeala si face de ras antenele!!!!
  • mihai mihai
    Badea e nebun, iar se bate ca prostul cu oameni clar superiori lui? Ce a mai vrut fraierul sa dovedeasca de data asta, cand a luat bataie foarte usor si data trecuta?

Trimite un comentariu

sus