Skip to main content

„Vocea” Irina Rimes, Mihai Bobonete şi Dorian Popa, voci şi în animaţia Marea Aventură Lego 2. Ce personaje dublează

 
„Vocea” Irina Rimes, Mihai Bobonete şi Dorian Popa, voci şi în animaţia Marea Aventură Lego 2. Ce personaje dublează

Irina Rimes, jurat la Vocea României, Mihai Bobonete, „Bobiţă” din Las Fierbinţi şi Dorian Popa, juratul Next Star vor da voce unor personaje din filmul animat Marea Aventură Lego 2. La dublajul filmului se va alătura şi Dana Rogoz.

Publicitate

Filmul va avea premiera pe data de 15 februarie în cinematografele din România.

Ce personaje vor dubla în Lego Movie 2?

  • Irina Rimes va dubla vocea reginei Watevra Wa’Nabi din „Marea Aventura Lego 2”.
  • Dorian Popa va fi Batman.
  • Mihai Bobonete îi va da voce lui Emmet.
  • UniKitty va fi dublată de Dana Rogoz.

FOTO. Vedetele şi personajele dublate:

Irina Rimes:

Este prima oară când fac asta şi recunosc că m-am gândit bine înainte să accept această provocare, pentru că sunt conştientă că nu pot să fac absolut tot ce îmi doresc şi că probabil abilităţile s-ar putea să mă limiteze. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut şi cred că o să mai fac asta.

Când mi s-a propus să dublez regina, personajul principal, m-am simţit puţin flatată, chiar dacă este un personaj negativ, pentru că mă regăsesc în anumite glume pe care le face, în tiparele ei de comportament. Sunt şi eu uneori răutăcioasă, cu măsură, însă consider că nu e un păcat mare să fii aşa din când în când.

Despre Marea Aventură Lego 2

După cinci ani în care totul a fost grozav, locuitorii din Bricksburg sunt din nou în pericol: invazia extraterestră LEGO Duplo, condusă de regina Watevra, distruge oraşul mai repede decât poate fi reconstruit.

În calitate de regină a îndepărtatei galaxii Systar, Watevra este o piesă strategică, cu o formă mereu schimbătoare şi un plan secret, care le va putea schimba vieţile tuturor, în frunte cu Emmet şi Lucy. Lupta pentru a învinge inamicul şi a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy, Batman şi prietenii lor în ţinuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    isi fraca palmele pentru banii

Trimite un comentariu

sus