Skip to main content

AUDIENŢE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toţi telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediţii

 
AUDIENŢE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toţi telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediţii

AUDIENŢE. Noul talent show muzical de la Pro TV - Cântă acum cu mine - nu a impresionat la debut. Producţia a fost sub Asia Express, de la Antena 1, la nivel naţional şi pe publicul comercial. Emisiunea prezentantă de Cabral a fost lider doar la oraşe.

Publicitate

Dacă la nivel naţional cele două programe au fost aproape la egalitate, cu aproximativ 1,4 milioane de privitori, pe publicul tânăr situaţia a fost în favoarea Antenei 1. Asia Express s-a clasat la o diferenţă mai mare, adică a avut un rating de 10,4%, ceea ce înseamnă cifre peste media obişnuită a postului.

Pe intevalul Asia Express(20.00 - 23.30) lucrurile au mers tot în favoarea Antenei 1. Emisiunea prezentată de Gina Pistol a ocupat primul loc pe toate targeturile. Pe naţional a avut o medie 1,3 milioane de privitori. La oraşe a obţinut cifre de aproximativ 800.000 de privitori, iar pe publicul tânăr a avut 430.000 de privitori în medie.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute de show-ul „Cântă acum cu mine”, din 3 martie:

NAŢIONAL. „Cântă acum cu mine”, de Pro TV, s-a clasat pe locul al doilea în toată ţară, însă cu cifre apropiate de primul ocupat de Asia Express. Cele două show-uri au avut o medie de aproximativ 1,4 milioane de privitori pe minut.

Locul trei a fost obţinut de Exatlon, de pe Kanal D, cu o medie de aproximativ 1,1 milioane de privitori.

URBAN. Pro TV a fost lider doar în mediul urban, unde a scos cifre de aproximativ 835.000 de telespecatori pe minut. Antena 1 a ocupat locul doi, cu o medie de 820.000 de privitori.

Kanal D, de pe locul trei, a scos 470.000 de telespectatori pe minut.

COMERCIAL. Pe publicul tânăr, Cântă acum mine s-a clasat pe locul trei, cu cifre de 373.000 de privitori pe minut. Liderul Asia Express a scos o medie de 445.000 de telespectatori pe minut. Kanal D a completat podiumul.

Digi Sport 1 (CFR Cluj - Sepsi) şi Prima TV (Schimb de mame) s-au clasat pe locurile patru şi cinci.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.481.000 8.4 15.9
2 Pro TV 1.466.000 8.3 15.7
3 Kanal D 1.141.000 6.4 12.2
4 Romania TV 511.000 2.9 5.5
5 Prima TV 421.000 2.4 4.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 835.000 8.7 17.2
2 Antena 1 822.000 8.6 16.9
3 Kanal D 468.000 4.9 9.6
4 Antena 3 258.000 2.7 5.3
5 Romania TV 237.000 2.5 4.9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 445.000 10.4 24.5
2 Pro TV 373.000 8.7 20.5
3 Kanal D 182.000 4.2 10
4 DigiSport 1 66.000 1.5 3.6
5 Prima TV 49.000 1.1 2.7

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Afi Afi
    Unii dintre voi sunteți amuzanți.
    Erau două drag queens în juriu și un concurent evident gay și vă purtați acuma de parcă tot show-ul ar fi fost o paradă LGBT. Cum vedeți unul, gata, nu mai puteți trăi.
  • mile mile
    ce agitatie printre postaci, nu va e rusine , pt o emisiune de lalaituri ieftine
  • marian marian
    Bocitoarele antenutei comentati la greu pe aici emisiunea este ok, este mult mai buna decat multe emisiuni de la voi , oameni buni de ce nu-i adunati pe toti acesti oamenii diversificati si ii inpuscatii ,sa-i judece Dumnezeu nu noi atata comentam in sus si in jos daca esti om corect si cinstit nu conteaza cum arati ce orientare sexuala are ,de multe ori unii dintre ei sunt oamenii mai oamenii decat noi si pe deasupra a fost multi dintre ei amai destepti decat unii de pe aici care comenteaza ,
  • marian marian
    R ,mile si 1q a-ti fost spalati pe creier de la atata antenuta , dramatic esti tu 1q ca mai existi , fiu al gramatici romane , academician facut la scoala lui Dragnea scriu cum vreau eu daca nu -ti convine treci pe situl antenei 3 acolo este pentru oameni ca tine ,
  • Allex Allex
    In 2014, Pro Tv anunta achizitionarea licentiei pentru Tumble, un show de acrobatii, curat si spectaculos! Acela cred ca este un format care ar fi putut performa, nu a mai fost produs datorita audientelor slabe inregistrate de varianta britanica. Totusi, asta nu insemna ca in Romania nu ar fi perfromat, o tara unde gimnastica era un fanion.
  • mile mile
    e bine pt bocitoare proteviste, asia express este un reality de nivel mondial
  • R R
    Dorule nici nu îmi mai bat capul cu tine! Esti un obosit ! Pa!
  • mark mark
    @Expertul
    audiențele VR-J prima ediție au fost ok, dar până la a difuza sezonul al doilea le era deja clar că nu-l mai vor, așa că l-au difuzat într-o perioadă de vară la o oră când consumul de astfel de emisiuni e mai redus, în plus era și campionatul de fotbal. decizia de a nu mai face un sezon ține de logistică, mult mai complicată decât la ediția pentru seniori
  • Adrian Lazar Adrian Lazar
    Din nou Pro TV-ul incearca sa ne bage pe gat homosexuali! Cel putin 10 -15 oamenii din juriul de "specialitate" este format din gay. Bomboana de pe coliva a fost concurentul gay, imbracat cu o bluza roz aprins care nu avea nicio treaba cu cantatul, era total pe langa.
    Nu numai ca era plin de gay dar se si insita pe ei.

    Penibila emisiune, penibil juriu, realmente este foarte greu sa poti vedea emisiunea cap-coada. Eu am rezistat cu greu insa promit solmen ca n-o sa mai repet greseala!

    Ramai cu un gust amar dupa o astfel de emisiune.

    PS Naomi si castigarotul de la Romanii au talent de anul trecut sunt singurii care mai lipseau din juriu ca sa fie tacamul complet.
  • D D
    "Nu mai este un esec ,Asia Express??"
    Pai este un esec. Luni, la debutul serialului "Vlad" a avut 7.1 pe comercial. Ai audiente mari cand nu ai concurenta serioasa.

    Oricum, noua emisiune a lui Cabral sta mult mai bine pe comercial fata de "Măștile" lui Negru:
    https://www.paginademedia.ro/2019/03/audiente-tv-scena-misterelor-primele-audiente
    Emisiunea care o lauzi tu, ca sa te citez: "Decoruri excelente iar masca din Harry Potter a costat 10-20 de mii de euro,este facuta de specialisti din America".
  • Răzvan Răzvan
    "mariane" ai face bine sa-ți ții gura,*** ***!
  • Expertul Expertul
    Emisiunea e produsa la un standard foarte inalt, dar cred ca piata romaneasca e suprasaturata de talent show-uri muzicale. Vocea Romaniei a avut cele mai slabe audiente in 2018, The Four a fost un mare esec pentru Antena tot in 2018, ultimul sezon X Factor a fost plimbat prin toata grila din cauza audientelor foarte slabe si nici Vocea Junior nu se mai face tot pentru ca n-a performat. Managerii televiziunilor romanesti ar trebui sa fie mai atenti atunci când decid sa achizitioneze formate. Canta Acum cu Mine va fi mutat dupa adoua saptamana, daca audientele nu vor creste.
  • F F
    Audiente sunt ok, chiar dacă show-ul nu a fost pe 1 pe comercial. Il vedeam ca pe o veriga slaba, fiindca piața este suprasaturata de aceste show-uri muzicale. De asta nu prea înțeleg de ce l-au făcut, dar audientele sunt chiar puțin peste așteptări pentru mine. Mă așteptam la un 7 pe comercial.
  • florin florin
    aceasta emisiune este un *** protv a dat-o rau in bara cu aducerea atator pesoane dubioase atat in juriu cat si concurenti..rusine
  • Allex Allex
    Probabil acele “personaje” de prost gust au fost introduse in juriu pentru diversificare, gândiți-vă ca e totuși un panel cu 100 de oameni. Nu s-a insistat atat de mult asupra lor, ceea ce e bine. Cu toate astea , în US aceste apariții sunt considerate aparținând divertismentului curat. Ceva de neînțeles.

Trimite un comentariu

sus