Skip to main content

AUDIENŢE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toţi telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediţii

 
AUDIENŢE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toţi telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediţii

AUDIENŢE. Noul talent show muzical de la Pro TV - Cântă acum cu mine - nu a impresionat la debut. Producţia a fost sub Asia Express, de la Antena 1, la nivel naţional şi pe publicul comercial. Emisiunea prezentantă de Cabral a fost lider doar la oraşe.

Publicitate

Dacă la nivel naţional cele două programe au fost aproape la egalitate, cu aproximativ 1,4 milioane de privitori, pe publicul tânăr situaţia a fost în favoarea Antenei 1. Asia Express s-a clasat la o diferenţă mai mare, adică a avut un rating de 10,4%, ceea ce înseamnă cifre peste media obişnuită a postului.

Pe intevalul Asia Express(20.00 - 23.30) lucrurile au mers tot în favoarea Antenei 1. Emisiunea prezentată de Gina Pistol a ocupat primul loc pe toate targeturile. Pe naţional a avut o medie 1,3 milioane de privitori. La oraşe a obţinut cifre de aproximativ 800.000 de privitori, iar pe publicul tânăr a avut 430.000 de privitori în medie.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute de show-ul „Cântă acum cu mine”, din 3 martie:

NAŢIONAL. „Cântă acum cu mine”, de Pro TV, s-a clasat pe locul al doilea în toată ţară, însă cu cifre apropiate de primul ocupat de Asia Express. Cele două show-uri au avut o medie de aproximativ 1,4 milioane de privitori pe minut.

Locul trei a fost obţinut de Exatlon, de pe Kanal D, cu o medie de aproximativ 1,1 milioane de privitori.

URBAN. Pro TV a fost lider doar în mediul urban, unde a scos cifre de aproximativ 835.000 de telespecatori pe minut. Antena 1 a ocupat locul doi, cu o medie de 820.000 de privitori.

Kanal D, de pe locul trei, a scos 470.000 de telespectatori pe minut.

COMERCIAL. Pe publicul tânăr, Cântă acum mine s-a clasat pe locul trei, cu cifre de 373.000 de privitori pe minut. Liderul Asia Express a scos o medie de 445.000 de telespectatori pe minut. Kanal D a completat podiumul.

Digi Sport 1 (CFR Cluj - Sepsi) şi Prima TV (Schimb de mame) s-au clasat pe locurile patru şi cinci.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.481.000 8.4 15.9
2 Pro TV 1.466.000 8.3 15.7
3 Kanal D 1.141.000 6.4 12.2
4 Romania TV 511.000 2.9 5.5
5 Prima TV 421.000 2.4 4.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Pro TV 835.000 8.7 17.2
2 Antena 1 822.000 8.6 16.9
3 Kanal D 468.000 4.9 9.6
4 Antena 3 258.000 2.7 5.3
5 Romania TV 237.000 2.5 4.9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 445.000 10.4 24.5
2 Pro TV 373.000 8.7 20.5
3 Kanal D 182.000 4.2 10
4 DigiSport 1 66.000 1.5 3.6
5 Prima TV 49.000 1.1 2.7

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Ai punctat bine, Gabriel. Am decis sa nu ma uit la aceasta emisiune tocmai pentru ca am fost asasinat vizual cu promo-ul care ni-l arata pe barbatul piți in rochita mini. E ok, sunteti gay, dar stati la locurile voastre...in casele voastre imbracati-va cum vreti voi, dar nu ne provocati greata.
  • Gabriel Gabriel
    Formatul este atractiv, decoruri, lumini, prezentator dar au dat-o-n bară cu juriul ăla pestriț. Să se renunțe la travestiți și ***. Preferințele sexuale trebuie să rămână în budoar, în intimitate. Nu vreau să văd la tv bărbați în rochii, machiați strident.
  • mark mark
    încă o emisiune care are ca prim obiectiv păstrarea / majorarea cotei în industrie a personajelor din juriu.
    După eșecul cu Despot la Voce, ni se servește dj-ul de la rock fm pe post de arhetip, ce vedea în oricine cânta ceva vag rock ca fiind „de-al lui”.
    Nu știu despre ceilalți ciudați, au fost prea puțin timp în cadru. Despre concurenți, doar de bine, oricum nu au contat vreodată în astfel de emisiuni.
  • Dannyboy Dannyboy
    Nu e un esec atat de mare, cum ma asteptam. Poate ca va deveni un esec. Deocamdata, cifrele sunt bune, pentru un format atat de banal. Esec va fi diseara, cand serialul Vlad va scadea sub 20 share. Atunci sa te tii panica in ProTV, dupa cati bani au bagat in serial.
  • 1q 1q
    emisiunea a fost o colectie de indivizi stranii. parea un fel de gay parade.
  • 1q 1q
    bă, voi întelegeti ce scrie marian ? e dramatic.....nu dați skip scolii !
  • Valeuuuu Valeuuuu
    Asta e publicul din Romania.
    Decat sa te uiti la un show cat de cat decent de muzica, mai bine te uiti la o emisiune din Asia sa ii vezi pe unii cum beau urina de vaca (sigur au baut apa).
  • Allex Allex
    Părerea generală e că nu e o emiune re. Emisiunea este bună din punct de vedere tehnic ,dar prea prevzibila din punctul meu de vedere. Prima parte a emisiunii a avut concurenți foarte slabi, motiv pentru care probabil mulți au schimbat postul. Se tot încearcă găsirea unui nou show puternic, care să devină un pilon. De aceea se tot testează formate, nu pot merge la nesfârșit cu The Voice si Got Talent. În curând se împlinesc 10 ani de cand sunt difuzate. Cu privire la Cabral, mi se pare spontan si de bun gust. Mie chiar imi place felul lui de a prezenta. De altfel, juriul este destul de variat, ceea ce este bine. S- a respectat foarte bine formatul, asta e clar. Totuși, audiența este mică pentru promovarea intensă alocată emisiunii!
  • Bogdan Bogdan
    O emisiune slaba rau... Da, vizual totul arata atractiv, dar premisa in sine nu. Imi pare rau pentru Loredana, dar probabil era mai bine daca ramanea la Vocea Romaniei. Personajele pestrite, denumite cantareti, ce chipurile ar trebui sa se ridice sa cante, au fost prost alese. De multe ori se poate intampla ca telespectatorul sa nu aiba aceeasi parare ca cei 100 de jurati si sa ramane mai degraba cu un sentiment de confuzie. De fapt, din cei 100 de jurati, cadrele au fost intotdeauna indreptate spre maxim 10 personaje. Sa montezi totusi secvente in care publicul din spate batea din palme frenetic si sa nu se auda nimic pe fundal, totusi...
  • Alex Alex
    Emisiunea ar fi putut fi interesanta, dar Cabral era singurul ok din show. Nu stiu cum, insa am ramas cu impresia ca printre cei 100 sunt tot felul de ciudatenii si travestiti. Din alte comentarii pe fb, asta a fost opinia majoritara. Pacat de cativa oameni f profesionisti precum dirijorul Jinga sau dna Dragan...cum sa ii pui langa in umbra unor anonimi excentrici?!
  • marian marian
    Slabut D,nu este o tampenie , nu trebuia facut vocile sunt sufocate in Romania menegementul prost trebuie pus un roman la conducere pentru ca romanul vrea altceva , trebuia pusa sambata sau dupa film cred ca dumineca daca au cap trebuie bagata dupa un film bun , nici ASIA lui *** Pistol nu este o emisiune buna , singura emisiune de aventura era SUNT CELEBRU ,,,,,,,,,,,,,,,,, pacat ca nu s-a mai facut , sa-mi spuna si mie cineva daca audientele acestea care se dau sunt corecte nu de aseara ci de joi antenuta se lauda ca ei au fost liderii cu SCENA M, ,,,,,,,,,,,,, intre orele 21 30 si 23 01 asa scrie pe situl lor , iar pe situl pro si radar de media scrie ca pro a fost lider pe toate targheturile , R, Mile te rog sa te abtii nu este pentru voi intrebarea
  • Heracles Heracles
    Depinde ce intelegem prin esec. Chiar si locul 2 pe segmentul comercial le-a adus cifre mai bune decat primul loc ocupat sambata de iUmor.
  • Andrei Andrei
    mai mult ca sigur o sa fie mutata ora de difuzare, doar asa au facut si cu supravietuitorul si masterchef ultimul sezon cand nu au mai avut audienta l-au pus de la ora 23.
  • dalien dalien
    Previzibil. Desi este o emisiune impresionanta din punct de vedere vizual, produsa absolut impecabil, premisa nu este destul de interesanta, iar show-urile de cantat au sufocat si plictisit deja publicul. Sa fie oare un blestemul al lui Cabral? :)) Emisiunile de prime time prezentate de el pana acum (Sunt celebru si Uite cine Danseaza) nu au mai apucat niciuna sezonul 2.

    Oricum se reconfirma faptul ca Pro baga bani in formate dubioase si decoruri superbe care nu mai pupa un sezon 2, in timp ce pilonii postului (Vocea si Romanii au Talent) sunt tratati cu din ce in ce mai putin respect si cu taieri de buget.
  • R R
    Dorule ,show-ul tau de forta a dat-o în bara! Asia Express,cifre foarte ,foarte bune pe publicul comercial! A fost lider si pe intervalul "Cânta acum cu mine" dar si pe tot intervalul "Asia Express" ! Dorule,ce zici acum?? Nu mai este un esec ,Asia Express??

Trimite un comentariu

sus