Skip to main content

Audienţa a ţinut cu Antena 1. Asia Express, peste filmele de pe Pro TV: Cod Roşu şi Insurgent

 
Audienţa a ţinut cu Antena 1. Asia Express, peste filmele de pe Pro TV: Cod Roşu şi Insurgent

AUDIENŢE. Seara de duminică a rămas a Antenei 1. Show-ul Asia Express a fost lider detaşat de audienţă pe toate targeturile. Pro TV s-a mulţumit cu locul al doilea cu filmul „Cod Roşu la Casa Albă”, programat în locul emisiunii „Cântă acum cu mine”.

Publicitate

Show-ul Asia Express a avut, în medie, peste 1,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară, la o distanţă de aproape 300.000 de persoane de Pro TV, ocupantul locului secund.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele obţinute de show-ul „Asia Express”, din 10 martie:

NAŢIONAL. Asia Express a fost liderul serii cu aproape 1,4 milioane de telespectatori pe minut. S-a ţinut la distanţă de locul secund, ocupat de Pro TV, care avea 1,1 milioane de privitori. Pro TV a scos, cu filmul Cod Roşu la Casa Albă, urmat de parte din filmul Insurgent, cifre sub săptămâna trecută când a avut „Cântă acum cu mine” (cifrele AICI).

URBAN. Asia Express a condus şi la oraşe. Aproape 770.000 de persoane a fost media Antenei 1 pe intervalul show-ului (20.00 - 23.30). Pro TV a avut poziţia secundă, la distanţă de lider, cu o medie de 580.000 de telespectatori de la oraşe.

COMERCIAL. Antena 1 a câştigat fără drept de apel pe publicul tânăr. Show-ul Asia Express a obţinut o medie de 420.000 de persoane. Pe locul al doilea era Pro TV, urmărit în medie de 310.000 de persoane.

Kanal D a avut poziţia a treia, cu show-ul Exatlon. Cifre bune şi pentru Digi Sport 1, care a avut pe intervalul 20.30 - 22.30, meciul de Liga I dintre CSU Craiova şi Astra.

GALERIE FOTO. Asia Express 10 Martie

Audienta posturilor TV duminică, 10 martie, pe intervalul emisiunii Asia Express (20.00-23.30), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 1.397.000 7.9 17.1
2 Pro TV 1.113.000 6.3 13.7
3 Kanal D 992.000 5.6 12.2
4 Romania TV 436.000 2.5 5.4
5 Antena 3 416.000 2.3 5.1

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 10 martie, pe intervalul emisiunii Asia Express (20.00-23.30), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 768.000 8 17.6
2 Pro TV 581.000 6.1 13.4
3 Kanal D 462.000 4.8 10.6
4 Antena 3 289.000 3 6.6
5 Romania TV 202.000 2.1 4.6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 10 martie, pe intervalul emisiunii Asia Express (20.00-23.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 420.000 9.8 25.5
2 Pro TV 312.000 7.2 19
3 Kanal D 174.000 4 10.6
4 DigiSport 1 65.000 1.5 3.9
5 Prima TV 64.000 1.5 3.9

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Boro Boro
    Incredibil declinul emisiunii Exatlon. Asa se intampla cand aduci concurenti slab pregatiti. Ei credeau ca vor avea audienta doar de pe urma brandului. Dar uite ca nu este asa.
  • Ciprian Ciprian
    Kanal D locul trei pe National, Urban și Comercial.
  • Mile Jurcovici Mile Jurcovici
    marian, Unde ai vazut ca se fac inscrieri pentru Master Chef?
  • Allex Allex
    Iată cum programele Monei încep să performeze la Antena1. Apropo, din toamnă revine Masterchef!
  • Mihai Mihai
    De cate ori a mai fost difuzat Cod Rosu ? Atunci sa nu se mire.
  • mile mile
    mareane, pai nu erai tu agitat cu copii turcesti , acum te uiti la ezel de romania, de ce nu critici ferma , ce e mai buna decat insula iubirii, nu mai fi obsedat de antene, romanii se uita la antene chiar si in actuala situatie politica, acum iti plac seriale turcesti, nu se mai turcizeaza romanii
  • F F
    @ mile : slugoi poate ești tu. Eu am zis de Asia de la primul episod din sezonul 1 ca este un show ok. Nicidecum de nivel cbs. Are probleme de la format la durata, dar este cel mai ok show de la antena.

    @ Mihai : doar pe marian sari antenistule obsedat? Nu te mai deranjează acum ca pro primeste bani de la cablisti, fiindca mai nou primește și antena? Eu te fac mincinos si tu îi răspunzi lui Marian. Ia da link mincinosule cu adientele lunare, ca sa vedem cine are mai mulți tineri. Hai mincinosule. Da link și la celelalte aberații. De unde ai învățat sa minți așa urat? De la televiziunea pe care o lauzi?
  • marian marian
    Mihai atata timp cat voi sustineti PSD scriu cum vreau eu ,nu ma intereseaza daca ma criticati , atata timp cat avem asemenea premier tot asa voi scrie , a mai jos trebuia sa scriu in exclusivitate pro va face din nou Masterchef ,cred ca din toamna ,asa ca te rog sa nu ma mai corectezi ca nu ma intereseaza nici tu, mile ,R sau voi de la antenuta ,
  • marian marian
    In excusivitate da startul inscrierilor pentru Masterchef ,ce zici mile
  • marian marian
    Mile vrei sa zici ca daca te uiti la antenuta ta esti mai educat ,ca vezi cultura altori tarii ,esti varza atunci , te rog sa te uiti la programe dedicate exclusiv despre educatia si cultura tariilor nu la antenuta si apoi sa vi sa sa spui ceva . dar emisiunea voastra Insula ,,,,,,,, nu spui nimic sau la Asia ce vezi vedetele noastre alergand si ce mai fac pe colo ma lasi cu asa ceva ,,,,,,
  • Mihai Mihai
    Cum am spus, ultrasii Pro TV si Pro finantare PSD au inceput sa injure ca adevarati ultrasi platiti in ruble ca sa apere audientele demne de pesedisti (cei de la tara si pensionari). Si aviz pentru "marian": ar fi bine sa mai faci niste meditatii la gramatica din banii primiti ca postac pro tv si postac psd. Doar cateva exemple din ce ai scris "a -ti avut o seara", "a-i scos ca pro este", "deseara", etc ; ca sa nu mai spun de lipsa de semne de punctuatie...
  • Emil Emil
    Asia Express este în plină desfășurare pe micile ecrane, însă filmările la show s-au terminat de ceva timp. Cei de la Libertatea susțin că au aflat deja cine sunt marii câștigători. În marea finală ar fi ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, plus coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. Ultimii și-ar fi adjudecat premiul de 30.000 de euro. Dezvăluirea ar fi fost făcută de cineva din interior, însă cei de la Antena 1 nu au aflat încă numele lui. Acesta riscă sancțiuni drastice.
  • mile mile
    f, nu mai fi slugoi, recunoaste ca e bun reality, comparabil cu cbs
  • mile mile
    felicitari romanilor ca au ales ceva bun, ce se difuzeaza la cele mai mari tv din lume , macar invata ceva despre alte tari , cultura lor, e si educativa emisiune , nu cum se cearta niste vedete expirate si in fundul gol , romania se trezeste , nu mai tine cu mizerii
  • mile mile
    geo, pai daca poti sa difuzezi 10 ore pe saptamana de ce nu, esti in castig

Trimite un comentariu

sus