Skip to main content

„Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediţie a fost depăşită de Asia Express

 
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine

UPDATE. Comunicarea Pro TV a evitat să răspundă Paginademedia.ro, însă a postat pe site un comunicat în care se anunţa că următoarea ediţie „Cântă acum cu mine” va fi pe 17 martie

Publicitate

Emisiunea Cântă acum cu mine s-a transformat în Cântă „mai târziu” cu mine, după prima ediţie. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din faţa emisiunii de pe Antena 1, Asia Express.

În primă fază - cel puţin aşa apare în prezent şi în program - emisiunea muzicală care a debutat în weekend pe Pro TV trebuia să fie şi în această duminică.

Pentru duminica viitoare, Pro TV a programat în locul emisiunii un film din 2013, Cod roşu la Casa Albă, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman.

Pro TV are deja pe post promo cu filmul de acţiune.

Cântă acum cu mine este cel mai nou show muzical de pe Pro TV. Realizată după un format internaţional emisiunea adună 100 de juraţi - în frunte cu Loredana, în faţa cărora concurenţii se desfăşoară. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulţi juraţi să cânte o dată cu el.

Cum a pornit, ca audienţe, emisiunea de pe Pro TV?

Show-ul Pro TV a debutat pe poziţia a doua în audienţe, la nivel naţional şi pe publicul comercial, după Antena 1 care avea pe interval Asia Express, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Când va fi pe post Cântă acum cu mine?

Din informaţiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana şi Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni.

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere postului Pro TV. Oficialii televiziunii au evitat să răspundă întrebărilor Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toţi telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediţii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin popovici sorin popovici
    pacat ca juriul nu poate sa-si dea seama cand apare un talent autentic. Bianca Mihai a fost exclusa datorita unor decizii mediocre ale unor artisti mediocri.
  • sorin popovici sorin popovici
    excelenta emisiune
  • Sabina Sabina
    Îmi pare rău, este o emisiune grozavă, la ora 23 ,eram multi care apreciam acesta emisiune dar este ora târzie unii lucrează .Aveam și noi o emisiune interesantă...Poate reveniți la oră.!Mulțumesc.

    .
  • Gloria Schultz Gloria Schultz
    Emisiunea e foarte buna . Păcat ca nu ati avut răbdare să-i acordați o sansa. Deciziile Pro Tv din ultima vreme lasa foarte mult de dorit. Din două în două săptămâni va fi si mai greu să-și găsească un loc fruntaș în grila.
  • Allex Allex
    Cred că Pro Tv ar trebui să revină asupra deciziei, și să difuzeze cel de-al doilea episod al emisiunii dumincă de la aceeași oră, nu poți să reprogramezi emisiunea doar după o singură ediție.
  • jk jk
    Mi se pare o tampenie sa pui o emisiune din 2 in 2 saptamani
    Daca nu iti convine audienta, puteai pune in alta zi la alta ora
  • obi obi
    Alex, zis si Razvan Putina, oare de ce un serial mediocru, ca sa te citez, a batut Asia ?
  • Afi Afi
    Locul 2 pentru emisiunea asta nu e deloc rău. Chiar dacă audiența ei va scădea oricum, nu vor face decât s-o omoare mai tare programând-o din an în paște. Păcat.
  • Radu Radu
    enisiunea e deja filmata undeva prin Polonia insa e prea mult cantec pe la tv Vocea , X factor , Romani au talent deja e prea mult si lumea e captata pe reality show gen Exatlon ,Asia Expres, Schimb de mama ...si fotbal
  • Robi Robi
    Am zis de cand s-a anuntat aceasta emisiune ca va fi un esec. Va avea aceeasi soarta ca Cei 4 de la Antena 1. Un sezon si gata.
  • D D
    Emisiunea va fi difuzata din doua in doua saptamani ? Probabil nu s-au inscris multi concurenti si se termina prea repede; asa se lungeste cateva luni.
  • marian marian
    Alex ma bucur ca recunosti semen cu tine chiar nu ma asteptam sa-mi spui tot vau spalat bine pe creier
  • Alex Alex
    "mariane" adevar ai grait,esti cel mai critic,critici tot ce e pe Antena 1! La tine tot ce e pe Pro tv e facut la standarde internaținale! Om mai prost si mai *** ca tine nu am mai vazut în întreaga lume! ***
  • Allex Allex
    Emisiunea falsez pt tine nu va mai fi difuzata deloc!
  • Cris Cris
    Alo ,Bing,ca tot esti protvist,așa k cultura generala..cunosti aria "Corul Robilor",din "Nabucco",de Verdi?..cam asa ,pareti voi,*** protvisti,antenisti,kanaldisti,samd..vad,ca numai *** mocofanului de Smiley si pensionarei Groza,sunt ,pe aici..vai de capul vostru,ce iq aveti,de ***..valabil si pt fanii altor tv de ***.

Trimite un comentariu

sus