Skip to main content

Show-ul Chefi la cuţite se pregăteşte pentru un nou sezon cu juraţii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu

 
Show-ul Chefi la cuţite se pregăteşte pentru un nou sezon cu juraţii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu

Antena 1 anunţă începerea filmărilor pentru sezonul cu numărul şapte al show-ului Chefi la Cuţite, produs de Mona Segall.

Publicitate

Producţia va continua cu aceeaşi formulă pe ecran, Gina Pistol, în rol de prezentator, şi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea în rol de juraţi.

„Perioada de preselecţii pentru un nou sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cuţite, s-a încheiat şi a strâns cei mai mult candidaţi înscrişi în competiţie până la acest moment. Un număr record de participanţi şi-au încercat norocul cu un preparat, în speranţa că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cãrei filmãri vor începe în curând”, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

La nivelul ţării, preselecţiile unui nou sezon au strâns peste 5000 de înscrieri, printre care, doar 3000 s-au înregistrat doar în Bucureşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Trofin Liviu TLGTLC Trofin Liviu TLGTLC
    cand se va difuza la A1 emisiunea Chefi la cutite? Multumesc
  • mile mile
    mareane, vorbeste in punga , esti invidios ca pro tv a pierdut pe ei
  • Adi Adi
    Incepe sa devina o ciorba reâncălzită!
  • jk jk
    Cand incepe sa se difuzeze?
  • Răzvan Răzvan
    Marian,stai liniștit,eu nu am criticat chefii cand erau la Pro tv,ma uitam cu mare drag înainte la Masterchef,cand erau acesti chefi! Eu comentez pe acest site de anul trecut!
  • marian marian
    Sa fim seriosi , pentru a mai creste in audiente antenuta readuce rezerva de lux sa vedem pana cand va mai merge ulciorul la apa , toamna primavara , se toceste la un momendat R cand erau la pro ii faceai in tot felul , ce arunca pro si merge la antenuta e bun , poate vrei sa zici cel mai prost , norocul ca pro si-a batut joc de Masterchef ca altfel nu se ajungea aici
  • Răzvan Răzvan
    Abia astept sa înceapa! Cel mai bun cooking show culinar! Jurații sunt simpatici si carismatici ,profesionaliști...,sunt cei mai buni!

Trimite un comentariu

sus