Skip to main content

HotNews: Denise Rifai în locul lui Rareş Bogdan, la Realitatea TV

 
HotNews: Denise Rifai în locul lui Rareş Bogdan, la Realitatea TV

Nu se mai fac „Jocuri de putere„, ci „Legile Puterii”.

Publicitate

Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul principalei emisiuni de seară la Realitatea TV, în locul lui Rareş Bogdan, care a intrat în cursa pentru europarlamentare, după cum a spus joi pentru HotNews.ro proprietarul postului, Cozmin Guşă. Ea va începe luni noua emisiune, care va fi intitulată Legile Puterii, mai spune sursa citată.

„Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audienţă aproapiată şi chiar egală cu a lui Rareş, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în faţa publicului, se bătea cu emisiunile de ştiri. (...) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realităţii, e antibaroni, apără libertatea de exprimare".

Amintim că Rareş Bogdan s-a retras de la Realitatea TV după ce şi-a anunţat candidatura la alegerile europarlamentare, din partea PNL. Legea audiovizualui nu permitea oricum politicienilor şi nici candidaţilor să fie moderatori de emisiuni talk-show.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Egale cu R.Bogdan cat inseamna 0.2-0.3 ? Pai parca ei nu credeau in ratingul ala ca e masluit de PSD!
  • Daddy Daddy
    Paginademedia ,de ce nu mai postati audientele de marti,miercuri si joi? Nu le-ati mai postat de o luna
  • Danaaa Danaaa
    Petrisor, dar cum se poate pe pagina de media sa publici aceasta minciunica a lui Gusa, cu Rifai cu ratingurile, fara sa pui si ratingurile alea mari ale ei?
  • geo geo
    Banuiesc ca asta cu "Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș" este un bla-bla, cu alte cuvinte praf in ochi pentru necunoscatori.

Trimite un comentariu

sus