Skip to main content

HotNews: Denise Rifai în locul lui Rareș Bogdan, la Realitatea TV

 
HotNews: Denise Rifai în locul lui Rareș Bogdan, la Realitatea TV

Nu se mai fac „Jocuri de putere„, ci „Legile Puterii”. 

Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul principalei emisiuni de seară la Realitatea TV, în locul lui Rareș Bogdan, care a intrat în cursa pentru europarlamentare, după cum a spus joi pentru HotNews.ro proprietarul postului, Cozmin Gușă. Ea va începe luni noua emisiune, care va fi intitulată Legile Puterii, mai spune sursa citată.

Publicitate

„Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19-21. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (...) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e antibaroni, apără libertatea de exprimare".

Amintim că Rareș Bogdan s-a retras de la Realitatea TV după ce și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare, din partea PNL. Legea audiovizualui nu permitea oricum politicienilor și nici candidaților să fie moderatori de emisiuni talk-show. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Petrisor, dar cum se poate pe pagina de media sa publici aceasta minciunica a lui Gusa, cu Rifai cu ratingurile, fara sa pui si ratingurile alea mari ale ei?
  • Banuiesc ca asta cu "Denise, de câteva luni făcea, 2-3 zile din 5, audiență aproapiată și chiar egală cu a lui Rareș" este un bla-bla, cu alte cuvinte praf in ochi pentru necunoscatori.

Trimite un comentariu