Skip to main content

Cum arată grila nouă Realitatea TV. Cozmin Guşă, despre schimbări. Cuplu nou la matinal. Costi Rogozanu, emisiune de o oră

 
Cum arată grila nouă Realitatea TV. Cozmin Guşă, despre schimbări. Cuplu nou la matinal. Costi Rogozanu, emisiune de o oră

Grilă nouă de programe la Realitatea TV. Pe lângă intrarea lui Denise Rifai la talk-show-ul de seară, în locul lui Rareş Bogdan, vor fi şi alte schimbări.

Publicitate

Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV, a punctat pentru Paginademedia.ro modificările din program.

Printre schimbări: Un matinal nou, un jurnal de ştiri de seară şi o emisiune realizată de Costi Rogozanu.

"Pe intervalul de dimineaţă vor intra Raul Giuglea şi Florentina Bălăşoiu, de la orela 7.00 la ora 10.00", a declarat pentru Paginademedia.ro Cozmin Guşă.

O altă noutate:

"O emisiune nou introdusă este Decodor. O va face Costi Rogozanu, care "decodează" jocurile subterane ale presei şi ale politicului în campanie. El va prezenta şi ştirile care au lipsit din agenda zilei, dar şi de ce", spune Cozmin Guşă.

Despre formatul lui Costi Rogozanu:

"Câteodată e One Man Show, dar poate avea şi un invitat", a spus Guşă.

Grila de programe Realitatea TV:

Luni - Joi

- 7.00-10.00 - Raul Giuglea cu Florentina Bălăşoiu, program matinal. Până acum, matinalul era prezentat de cuplul Bogdan Muzgoci - Ramona Solomon.

- 10.00 - 14.00 - Este un interval care va fi prezentat, intercalat, de Eli Roman - cu informaţii din actualitatea dimineţii şi de Marilena Mititelu - Casa Poporului.

- 14.00 - 17.00 - Claudiu Popa intră cu un tronson cu ştiri, talk-show, breaking news

- 17.00 - 18.00 - Andra Miron va avea o emisiune de analiză a evenimentelor din zi şi din ce urmează.

Cozmin Guşă:

"O emisiune care pregăteşte, practic tronsonul de seară. Un fel de Newsroom, explicitat de un invitat. Este o analiză cu invitat pe ce ne oferă ziua până la orele 17.00"

- 18.00-18.30 - Ştiri, fără invitat, care, pe scurt, fac rezumatul zilei. Prezintă Delia Vrânceanu.

- 18.30-20.00 - Andra Miron intră din nou pe post, dar cu o dezbatere (4-5 invitaţi pe platou)

- 20.00-21.00 - Emisiunea principală de ştiri a zilei, cu Delia Vrânceanu. Ştirile de seară sunt una din noutăţile grilei.

- 21.00-0.00 - Legile puterii, noua emisiune cu Denise Rifai. În prima parte intră un invitat principal, care se întinde cam pe o oră, urmat de un panel cu analişti şi politicieni.

- 0.00-1.00 - emisiune nou introdusă, Decodor. O face Costi Rogozanu, care "decodează jocurile subterane ale presei şi ale politicului în campanie. Prezintă ştirile care au lipsit din agenda zilei şi de ce". Ca format "câteodată este One Man Show, dar poate avea şi un invitat".

Vineri, Sâmbătă

18.00-20.00 Interviu/program despre personalităţi (nonpolitice). Sâmbăta aceasta, subiectul ediţiei va fi actorul Dorel Vişan.

20.30-00.00 - România 2019, emisiunea prezentată de Cozmin Guşă.

Duminică

17.00-20.00 Reluare la România 2019, rezumat al săptămânii

21.00-0.00 - Octavian Hoandră: 21.00 - 24.00. Dacă evenimentele nu o cer, emisiunea va fi nonpolitică. Dacă sunt evenimente, va fi adaptată momentului.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Val Val
    Bravo D-le Rogozanu! Urmaresc cu placere si interes emisiunea d-voastra, care, spre deosebire de multe altele , este extrem de echilibrata.
  • Val Val
    Bravo D-le Rogozanu! Urmaresc cu placere si interes emisiunea d-voastra, care, spre deosebire de multe altele , este extrem de echilibrata.
  • Monica Monica
    Am constatat si eu schimbarea si nu mi se pare de loc inspirata si nici de bun augur pentru spectatorii fideli ai Realitatii. Iar dna Rifai nu mai este moderatoarea obiectiva, impartiala si profesionista pe care o admiram sincer. Din pacate, s-a transformat intr-o tțață care se stropşeşte la invitati, nu-i lasa sa vorbeasca decat daca este in asentimentul lor, într-un cuvant a nceput sa semene mult cu ceea ce a fost Dana Grecu pentru A3. Regretabil !
  • Liana Liana
    Lamentabil Rogozanu! Realitatea TV a devenit ceva indecis, cred ca joaca pe mai multe planuri, sa vadă cine câștigă...
    Nu ne mai place, nu ne mai uitam, nici la Gusa si nici la Rogozanu...
    Si nu se poate ca piesa de rezistenta a Realitatea TV sa fie Denise Rafai!
    Mai bine închideți, ca nu e ce ne dorim!
  • Radu Radu
    aha nu scapam de Gusa si Hoandra
  • Omar Omar
    Doamna, ce gluma de post. Ce a fost Realitatea pe vremea lui Vântu și ce ras a ajuns. Televiziune de cartier...patron cu mentalitate de aprozarist. Jurnalism de cumetrie, personal prost plătit și insolventa perpetua...realitatea e doar o umbră. Mai bine o inchidea...
  • LM LM
    Când intră în vigoare noua grilă? Ar fi trebuit să specificați în articol acest lucru...
  • Adelinam Adelinam
    IMI PLACE. SUCCES DENISE, ESTI O JURNALISTA BUNA!
  • Titus Steel Titus Steel
    Neinspirată grilă.
    Ideal ar fi să intre Gușă prin telefon peste toți, Hoandră să se urce pe masă la matinal, Pastia să fie corespondent special din sufrageria lui Rareș Bogdan de la Stejarii și Denise Rifai să comenteze judo seara de seară. Succesuri!
  • Andrei Andrei
    O prostie.Emisiune nouă dar singurul lucru schimbat e numele și prezentatorul.În rest,tot aceleași mizerii o sa auzim.Mizerii sub denumirea generică de "dezbateri politice"

Trimite un comentariu

sus