Skip to main content

De ce nu este azi „Cântă acum cu mine” la TV. Show-ul a fost înlocuit cu un film la o zi după prima difuzare

 
De ce nu este azi „Cântă acum cu mine” la TV. Show-ul a fost înlocuit cu un film la o zi după prima difuzare

UPDATE. Pro TV a decis să mute emisiunea Cântă acum cu mine, începând de duminică, 14 aprilie, de la ora 23.00. (pe larg AICI)

Publicitate

Săptămâna aceasta nu se „Cântă acum cu mine”. Show-ul de pe Pro TV a început de o săptămână şi deja trece prin schimbări de programare.

Astfel, show-ul care a debutat pe 3 martie, de la 20.00, nu se vede pe TV pe 10 martie, aşa cum fusese programat iniţial. În locul emisiunii, Pro TV a programat un film din 2013, Cod Roşu la Casa Albă după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI.

Ulterior, după ce a început să promoveze filmul pe post, Pro TV a anunţat că următoarea ediţie a emisiunii „Cântă acum cu mine” va fi difuzată săptămâna viitoare, pe 17 martie, de la 20.00. A treia ediţie cântă acum cu mine va fi la Pro TV pe 31 martie.

Reprezentanţii postului nu au oferit nicio explicaţie pentru această mutare.

Din informaţiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana şi Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni.

„Cântă acum cu mine” este cel mai nou show muzical de pe Pro TV. Realizată după un format internaţional emisiunea adună 100 de juraţi - în frunte cu Loredana, în faţa cărora concurenţii se desfăşoară. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulţi juraţi să cânte odată cu el.

Producţia nu a făcut faţă, în audienţe, emisiunii de pe Antena 1, Asia Express.

Show-ul Pro TV a debutat pe poziţia a doua în audienţe, la nivel naţional şi pe publicul comercial, după Antena 1. Cifrele AICI.

Tot săptămâna aceasta Pro TV a mai operat o modificare de grilă. Emisiunea „Pe bune?!”, prezentată de Andi Moisescu, a dispărut din grila postului după doar două ediţii. A fost înlocuită cu aceeaşi „reţetă”: un film. Nici în acest caz reprezentanţii Pro TV nu au oferit explicaţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Pentru ca Loredana este ragusita , iar Cabral este plecat sa-i caute pe cei 100 de romanii cred ,
  • Salam Salam
    ***

Trimite un comentariu

sus