Skip to main content

De ce a dat România TV Loto, în loc de Dragnea. Un răspuns simplu

 
De ce a dat România TV Loto, în loc de Dragnea. Un răspuns simplu

"Oricum, la voi e Loterie", a fost ieşirea liderului PSD Liviu Dragnea la adresa unei jurnaliste România TV. Aceeaşi ieşire în care a ameninţat-o că îi retrage acreditarea.

Publicitate

Joi seară, Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă, care nu a fost transmisă şi de România TV. Ce transmitea postul în acelaşi timp? O extragere de la Loteria Română.

De ce era Loto pe postul România TV? Din obligaţii contractuale cu Loteria Română


Postul România TV are, de anul trecut, un contract cu Loteria Română.

România TV a semnat, în septembrie, un contract pe o perioadă de 12 luni cu Loteria Română, prin care postul şi-a luat angajamentul să transmită extragerile de joi şi duminică, începând cu ora 18:15, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

La vremea respectivă, contractul în valoare de 2.180.016 de lei (700.000 de euro) a fost acordat celei mai bune oferte din punct de vedere al raportului calitate-preţ. Până atunci, tragerile loto erau transmise de TVR.

Citeşte şi:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Gâdea nu are treabă cu meseria de jurnalist ci mai degrabă este un *** al puterii. Josnic și incalificabil gestul și faptul că încă mai există antena 3.
  • Georgian Georgian
    Si nu e normal sa isi prezinte programul lor obisnuit? Cine era Dragnea de ii trebuia exclusivitate, ne-am saturat de bazaconiile scoase de el pe gura si de tentativele lui esuate de glume la intrebarile serioase despre problemele tarii. Nu urmaresc Romania TV dar ii respect pentru cum au procedat.
  • Canal DE Canal DE
    Bravos, stire despre Romania TV si poza de pe Realitatea TV. Curat murdar.
    E asa greu de deosebit ?

Trimite un comentariu

sus