Skip to main content

Emisiuni noi. Digi24 îşi face propria „Viaţa satului”. Plus o emisiune de lifestyle

 
Emisiuni noi. Digi24 îşi face propria „Viaţa satului”. Plus o emisiune de lifestyle

Diversificare. Digi24 lansează din acest weekend două emisiuni noi, una de lifestyle, Ultraviolet, cealaltă de agricultură, Agro Jurnal.

Publicitate

Postul mai anunţă că emisiunea „Jurnal pentru copii”, difuzată până acum sâmbătă şi duminică, rămâne cu o singură ediţie, cea de sâmbătă (pe intervalul 9.30 - 10.00).

Prezentăm în continuare detalii despre cele două emisiuni:

Despre Agrojurnal

Agro Jurnal, prezentat de Anca Orheian, debutează duminică 3 martie, de la 9.00 la 10.00

O emisiune despre problemele agriculturii româneşti, anunţă Digi24.

Cum ne-am pierdut renumele de grânar al Europei? România este ţara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de ferme înregistrate oficial. Avem 3,4 milioane de ferme, dar numărul afacerilor din agricultură nu se reflectă şi în producţie.

Robert Florea, producătorul Agro Jurnalului Digi24:

„Agro Jurnal îşi propune să aducă în prim-planul discuţiei publice fermierul român. Cel pe care ne bazăm să ne pună mereu alimente proaspete pe masă, dar pe care deseori uităm să-l ajutăm, atunci când are mai mare nevoie. Echipa Digi24 va fi duminică de duminică în mijlocul agricultorilor, în direct de la fermă, pentru a vă ţine la curent cu reuşitele, dar şi cu obstacolele pe care le întâmpină cei care muncesc pământul.

Pe o piaţă bombardată cu alimente ce deseori se dovedesc a fi pline de E-uri, deci alimente potenţial periculoase pentru sănătatea noastră, vrem să aflăm direct de la sursă ce înseamnă un produs sănătos. Pe o piaţă sufocată de alimente importate, vrem să arătăm ce mai înseamnă astăzi produs în România.”

Despre Ultraviolet

Ultraviolet, emisiune prezentată de Monica Rădulescu, debutează duminică, 3 martie, de la ora 14.30

Emisiunea va avea poveşti, recomandări de cărţi din zona de lifestyle, portrete ale oamenilor care schimbă industria modei.

Monica Rădulescu, prezentatoarea emisiunii:

„Se spune că primii şapte ani de acasă sunt esenţiali pentru viitorul oricărui om. Coincidenţă sau nu, în perioada asta se împlinesc şapte ani de când lucrez la Digi24, ani în care am muncit mult şi m-am format ca jurnalist. Dacă până acum am realizat sute de materiale despre cum să ai un stil de viaţă sănătos la emisiunea Tinereţe fără bătrâneţe, din 3 martie pentru mine începe un nou capitol, o mare provocare, cred că cea mai mare de până acum: aceea de a prezenta o emisiune de lifestyle… ALTFEL. Ultraviolet este un concept nou la Digi24, în care mă regăsesc 100%, pentru că aduce împreună două mari pasiuni ale mele, cea pentru stil, culori, modă şi istoria modei cu cea pentru televiziune.”

Monica Rădulescu are o diplomă de master în jurnalism şi lucrează în presă încă din facultate. Înainte să se alăture echipei Digi24, Monica a lucrat trei ani în radio şi televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaila bogdan mihaila bogdan
    As mai vrea sa vina si Rares Bogdan cu Jocuri de Putere la Digi 24
  • Marian Marian
    Simpatica fata cu agricultura. Are fata de emisiunea respectiva. Ce pot sa zic de Fashion, parca era nevoie de altceva. Un model, nu o aratare.
  • Vasile Nicolici Vasile Nicolici
    Eu cred deja treceți in alta barcă.Nu se stie cine va castiga puterea,nu? Ca românul.....impartial
  • Sergiu Sergiu
    Bravo, Digi24! Propun sa va schimbati si numele in *** Tv.
    O buna ocazie sa se faca utila redactiei si ***! Asa e intampla dupa ce faci prea multe emisiuni cu Petrica Daea.
  • Banu Banu
    Incredibil! Oameni astia mint non stop. Poate se gandeste tanti Cristina A. Sa mareasca si ea salariile la oameni. Cum vad eu lucrurile in curand digi o sa ramana fara oameni. Asta insemna sa nu cunosti marketing si sa asculti de unii care se dau destepti in fata sefului suprem.
  • Manole Manole
    Sa speram ca aceste emisiuni sunt montate de departamentul productie si nu cel de stiri. In ultima perioada departamentul de stiri face munca departamentului de productie. Cand o sa scapam de golani astia din conducere...???
  • Crispo Crispo
    Remarc faptul că emisiunea de actualitate agrară de la Digi24 va fi difuzată înainte de emisiunile de același profil de la TVR1: În grădina Danei de la 10.00 și Viața Satului de la 10:30, dar concomitent cu Ferma difuzată pe TVR2 între 9:00 și 10:00.
    Poate că „AgroJurnal” ar trebui transmisă inițial de la 8:00 la 9:00 și reluată în cursul după-amiezii, după ora 13:00.
  • Adriana Adriana
    Mai vin la postul reporterii de la stațiile locale Digi?

Trimite un comentariu

sus