Skip to main content

„Copilaşi, nu aşa se câştigă existenţa!” Florin Busuioc, reacţie dură la adresa tabloidelor care sugerau că a murit

 
„Copilaşi, nu aşa se câştigă existenţa!” Florin Busuioc, reacţie dură la adresa tabloidelor care sugerau că a murit

Florin Busuioc, reacţie virulentă la adresa tabloidelor, după ce mai multe publicaţii au folosit o poză cu el şi jurnalistul Ovidiu Oanţă pentru a ilustra o ştire despre decesul unui apropiat al jurnalistului.

Publicitate

„Doliu la Pro TV” Din păcate, a murit. „Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace”, „Reporterul Pro TV Ovidiu Oanţă a făcut tristul anunţ „Dumnezeu să te ierte, prieten drag, şi să te odihnească în pace”, „După moartea Zinei Dumitrescu, încă o veste şoc în showbiz. A MURIT! Reporterul Ovidiu Oanţă este cel care a făcut anunţul”, au fost câteva dintre titlurile afişate de publicaţii precum WowBiz sau Cancan.ro.

Toate ştirile au fost ilustrate cu o imagine în care apar Ovidiu Oanţă şi Florin Busuioc. Doar că Busu nici măcar nu era subiectul ştirii.

Eu, în momentul acesta, declar public că vă dau în judecată dacă se mai întâmplă asta. Din momentul acesta, dacă mai apar astfel de titluri în tabloide şi în televiziuni, eu, personal, vă dau în judecată”, a spus Florin Busuioc, invitat în emisiunea „La Măruţă”, unde are rubrica „Despre vreme şi vremuri”, în fiecare vineri.

În ediţia de astăzi, Florin Busuioc a discutat, printre altele, despre titlurile înşelătoare ale tabloidelor, din care reiese faptul că acesta ar fi murit.

„Am fost la spital şi mi-am făcut un control la plămâni şi sunt foarte ok. Am făcut şi testul de capacitate pulmonară, deci sunt super ok, ca să nu mai scrie cretinii că sunt pe moarte. Nu, nu sunt pe moarte. Era să mor la un moment dat, dar mi-a trecut, a spus Florin Busuioc la intrarea pe platoul emisiunii.

Busu: „Doliu la Pro TV”. Ce să crezi, că a murit Busu, nu? Nu asta crezi?

În acest timp, Cătălin Măruţă citeşte titlurile pe care le folosesc publicaţiile Wowbiz, Cancan.ro şi pagina de facebook a emisiunii Kanal D Prietena mea dragă:

  • DOLIU LA PRO TV! Din păcate, a murit. „Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace”
  • Reporter Pro TV Ovidiu Oanţă a făcut tristul anunţ „Dumnezeu să te ierte, prieten drag, şi să te odihnească în pace”
  • După moartea Zinei Dumitrescu, încă o veste şoc în showbiz. A MURIT! Reporterul Ovidiu Oanţă este cel care a făcut anunţul

Toate cele trei ştiri au fost ilustrate cu o poză cu reporterul Ovidiu Oanţă şi Florin Busuioc. În realitate, un prieten apropiat al lui Oanţă era cel care a decedat.

După difuzarea capturilor de pe site-urile respective, Florin Busuioc a reacţionat dur la adresa publicaţiilor şi celor care scriu ştirile sau titlurile înşelătoare, folosind un limbaj jignitor. Prezentatorul meteo a declarat că dacă problemele de sănătate pe care le-a avut vor mai fi subiectul unor ştiri tabloid, îi va da în judecată.

Florin Busuioc: Şi nu te gândeşti că a murit Busu? A declarat Ovidiu Oanţă că a murit unul, adică un prieten de-al lui. Măi copilaşi, hai să vă explic ceva, ăştia, cretinii care scriu d-astea.

Eu, în momentul acesta, declar public că vă dau în judecată dacă se mai întâmplă asta. Din momentul acesta, dacă mai apar astfel de titluri în tabloide şi în televiziuni, eu personal, vă dau în judecată.

E un titlu cretin. Băi se câştigă pâinea şi cu adevăr. Puteţi câştiga şi frumos.

E o cretinătate, nu mai faceţi treaba asta. Aţi mai făcut-o şi când eram în spital. Atunci eram mort de opt ore. Copilaşi, nu aşa se câştigă existenţa.

FOTO. Câteva dintre titlurile postate de site-urile tabloid Cancan.ro şi WowBiz.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane, vai de noi, de parca pro tv e cultural , iti trebuie cultura mare pt ei
  • marian marian
    Mile am criticat-o dar tu citesti numai ce -ti convine , am spus ca nu face cinste pro-ului si nu o urmaresc ,
  • D D
    "milica", dar tu nu critici nimic de la postul tau favorit "Antena 1" ? De "Ultimul Trib" nu zici nimic ? Doar a mutat emisiunea la miezul noptii. De "mastile" lui Negru ? La jumate pe comercial fata de "ferma vulgara". Si de "copia turceasca" "Fructul Oprit" nimic ? Aici nu comentezi ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/03/fructul-oprit-antena-group-proces
  • mile mile
    mareane, tu vorbesti , de ce nu critici ferma vulgara , copii turcesti ezel
  • marian marian
    Mile antenist facut la norma , daca eu sunt slugoi pro , tu ce naiba esti , toata ziua pupi icoanele cu varanul ,
  • mile mile
    mareane, imediat ai aparut avocatule slugoi protevist, te faci de ras
  • piticu sub acoperire piticu sub acoperire
    Sa-i dea in judecata pentru ce? Ca aia care citesc inteleg aiurea? Astia au numai titluri de-astea ca sa dai click sa citesti. Nu i-a pronuntat numele nu l-a bagat in fraze mincinoase n-au zis c-a murit cu subiect si predicat doar ca puse intr-un anumit context se poate interpreta. Cine ce interpreteaza e treaba lui. Asta e presa de mondenitati si vrajeli. Putea sa zica lucruri mai nasoale despre el :))
  • Gabriel Gabriel
    Problema este și la cei care scriu, dar și la cei care citesc acele publicații.
  • jk jk
    A dar daca nu era de la pro mai ziceai asa marian? Intreb pentru altcineva
  • Geo Geo
    Sunt niște ***.. Ar trebui scoși în afara jurnalismului, asa sunt majoritatea titlurilor sa te ducă cu gândul în alta parte..
  • marian marian
    Nu a spus nimic jignitor la adresa acestor indivizi care scriu articole pentru se auzi de ei , foarte bine Busu poti sa le spui mai multe ca merita turci au cam luat-o la vale si numai stiu ce sa scrie sa ajunga si ei in top , pacat ca nu mai exista Stefan cel Mare , iar de cancan ca sa mai zic ,

Trimite un comentariu

sus